We hebben de afgel2016-09-29-dit-gaat-over-jouopen maanden al over verschillende onderwerpen geschreven op deze blog. Wij hebben deze geschreven vanuit onze passie voor en expertise op het gebied van spirituele en persoonlijke ontwikkeling in het algemeen en tantra(massage), liefde, intimiteit, seksualiteit en relaties in het bijzonder.

Tot nu toe hebben we de onderwerpen vooral gekozen aan de hand van de feedback van onze klanten plus wat we zelf hebben opgevangen bij de workshops en trainingen waar we zelf bij zijn geweest. Nu willen we dat veranderen en we willen het nu aan heel iemand anders vragen.

We vragen het nu aan jou

Waarover zou jij willen dat we schrijven in onze blog? Welke informatie zou jij willen hebben die jouw leven kan verbeteren op het gebied van intimiteit, seksualiteit en relaties? Welke tips zou jij kunnen gebruiken als het gaat om het toepassen van Tantra in je dagelijks leven of om stappen te kunnen zetten op gebied van persoonlijke ontwikkeling en innerlijke vrijheid?

Laten we samenwerken

Jij geeft aan waar je tegenaan loopt of wat je wil weten en wij geven tips, handvatten en informatie vanuit onze expertise en ervaring. En bedenk dat je niet alleen jezelf en ons helpt, maar ook al die andere mensen die onze blog lezen. Hoe fijn is dat, om in vijf minuutjes al die mensen te kunnen helpen?

Reageer dus nu in het onderstaande commentaarveld met antwoord op de volgende vragen:

 • Waarover zou je tips willen ontvangen?
 • Waarmee zouden wij je kunnen helpen via onze blog?
 • Welke informatie zou jij willen lezen?

Deel deze blog ook met je vrienden op facebook of andere social media, zodat ook hun stem gehoord kan worden.

Deel deze pagina op:

8 gedachten over “Wil jij ons helpen?”

 1. lieve Eli en Esther,
  wat ik wel meer zou willen weten, is welke oefeningen ik zelf thuis zou kunnen doen om mijn (levens)energie meer te laten stromen.

 2. Beste Eli en Esther, ik zou graag willen lezen over overgave en loslaten. Hoe doe je dat, hoe herken je het? Warme groet, Jozan

  • Dank je, Jozan.
   Mooie onderwerpen die we zeker mee zullen nemen in de komende maanden.
   Zijn er ook bepaalde onderwerpen of levensgebieden waarin je meer wil met overgave en loslaten?
   Warme groet,
   Eli

 3. Lieve Esther & Eli,

  Wat ik zou willen weten…
  Hoe kan ik mijn partner kennis laten maken met de geneugten van tantra, zonder er de nadruk op te leggen…oftewel.. zonder dat mijn partner het letterlijk opvat, wel ervaart, er van geniet, positiever van wordt zonder seksuele activiteiten erna als gevolg…hihi…niet dat het erg is…

  • Lieve Aranka,
   Dank je wel voor je reactie.
   De geneugten van Tantra zijn er vele en er zijn er veel bij waarmee we je zouden kunnen helpen die je met je partner kunt doen, zonder het Tantra te noemen of het er dik bovenop te leggen.
   Ik begrijp uit je reactie dat je vooral zoekt in de richting van de lichamelijk intimiteit binnen Tantra. Klopt dat?
   Warme groet,
   Eli

 4. Lieve Esther en Eli,

  Ik heb steeds moeite met de concentratie tijdens de meditatie.
  Ik merk, dat ik niet bij mezelf blijf daarbij en dat ik steeds weer afdwaal met mijn gedachte. Daarbij dan het idee, dat de meditaties bij mij niets doen. Hoe kan ik dat beter doen, zodat ik wel het gevoel heb er baat bij te hebben.

  Lieve groet,
  Jan

  • Lieve Jan,

   Dank je voor je reactie.
   Afdwalen bij meditatie is iets wat veel voorkomt. We gaan dit zeker meenemen, evenals de rest van je vraag.

   Warme groet,
   Esther

Reacties zijn gesloten.

gratis