De visie van Hartstreling

Wij geloven dat iedereen een kern heeft van Geluk, Liefde en Compassie en dat iedereen de potentie heeft om bij die kern te komen. Hoe meer mensen bij die kern komen en leven vanuit die Geluk, Liefde en Compassie, hoe beter de wereld wordt

Onze missie

Onze missie is om Tantra en al het andere dat wij zelf hebben mogen ervaren te gebruiken om mensen bij hun kern van Geluk, Liefde en Compassie te brengen. Tantra biedt hier handvatten voor, door uit gaan van integratie van hoofd, hart en lichaam, door het laten ervaren en daarin waarnemen en aanwezig zijn, en door oordeelloos te zijn. Dit combineren wij met o.a. coaching en rituelen om die integratie te versterken.

Profielfoto Esther

Esther: “Lang ben ik op zoek geweest naar acceptatie van mezelf en mezelf kunnen zijn in een wereld waar ik me niet altijd in thuis voelde. Naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan. Door Tantra en andere spirituele trainingen heb ik geleerd bij mezelf te kunnen blijven, in de ervaring en uit mijn hoofd. Ik heb ook geleerd dat ik voluit mag genieten. Ik heb niet alleen ervaren hoe ik dat zelf kan doen, maar ook hoe ik dat door kan geven naar anderen en hoeveel dat mensen brengt.”

Eli: “Ik heb mij in mijn leven lang onvrij gevoeld, altijd proberen te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Door verschillende studies en trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit vond ik mezelf steeds een beetje meer terug, maar geen van die methoden en stromingen waren compleet, waardoor ik bleef zoeken. In Tantra kwam alles samen en kon er vrede en vertrouwen in mijzelf ontstaan en daardoor de vrijheid om mijn eigen unieke zelf te zijn. Dit geef ik met passie door en ik geniet ervan om te zien dat ditzelfde gebeurt bij de mensen in onze sessies en workshops.”

Profielfoto Eli
Shakti

Ik zie je voor mij staan, oh prachtige vrouw
En herken Shakti in jou, de Wonderschone Godin
Je wekt Shiva in mij, de Heer van de Dans
En mijn hart stroomt over van oneindige liefde
Meer dan mijn sterfelijke lichaam kan dragen

Ik ontmoet jou en raak je aan
Jij ontmoet mij en geeft je aan me over
Jij en ik houden op te bestaan
Er is alleen nog Shiva en Shakti
Verbonden in de eindeloze liefdesdans
Eeuwig tussen de sterren

Shiva

gratis