Lees ervaringen

Erkenning

De warme, zachte en liefdevolle handen van Esther raakten bij de Energetic Flow Tantramassage meer dan alleen mijn lichaam. Het was alsof ik gedurende de sessie in een andere wereld kwam, een wereld waarin ik niet op m’n hoede hoefde te zijn, mijn gevoelens niet hoefde te verbergen of controleren.

Voor iemand die alles altijd verstandelijk wil beredeneren en begrijpen, die gevoelens niet makkelijk toont en deelt en eigenlijk nooit fysiek contact maakte was het een reuze stap om me letterlijk bloot te geven en over te geven aan de handen en het lichaam van Esther. Maar al bij de eerste kennismaking verdwenen de angst en de zenuwen. De zorgvuldige en erg rustige opbouw en uitleg, de fijne manier van kennismaken en de gezamenlijke oefeningen voorafgaand aan de massage zorgden ervoor dat ik me volledig veilig voelde en me open durfde te stellen. Daardoor kon Esther, door mijn huid heen, diep van binnen een deurtje opendoen. Een deurtje dat bijna mijn hele leven gesloten is, waarachter gevoelens en herinneringen zitten waarmee ik aan de slag moet, maar eigenlijk niet wil.

Naast totale ontspanning en het genot van zo liefdevol aangeraakt te worden, kwam tijdens de sessie op een aantal momenten ook diep verdriet naar de oppervlakte. Met woorden, aanrakingen en haar lichaam gaf Esther aan dat dit verdriet en deze tranen er mochten zijn, dat ik dit niet, zoals ik altijd deed, binnen moest houden. Dat ik op die momenten gezien en gesteund werd, is het voornaamste wat ik meeneem uit deze sessie. Een diep gevoel van erkenning.

Sam

Een spannende ontdekkingsreis

Bij Esther heb ik het IntimiTantra traject gevolgd. Wat het me heeft gegeven is dat sexualiteit met een vrouw als iets normaals is geworden in plaats van een droom die nooit uitkomt. Het heeft me zekerder gemaakt in de omgang met (aantrekkelijke) vrouwen. Esther geeft zinvolle opmerkingen / tips, die je gelijk kunt toepassen. Voor mij was het een spannende ontdekkingsreis!

IntimiTantra

Dank!

“Lieve Esther,
Dit is een bedankje voor jou.
Bij ieder bezoek zag ik mijn man beetje bij beetje veranderen. Dat heeft nog meer geleid tot een innig intiem samenzijn, zo ook in het vrijen. We zijn nog meer naar elkaar toegegroeid. Onze relatie heeft een extra boost gekregen.
Dank hiervoor!!
Warme knuffel”

Van de vrouw van René

Traject

Hoewel het lastig is om mijn persoonlijke ervaring hier te beschrijven wil ik in ieder geval beschrijven wat het me gebracht heeft. Na een zorgvuldig intakegesprek hebben Esther en ik mijn issues vertaald in wensen en te bereiken doelen. In een traject van 6 maanden heeft Esther mij stapsgewijs naar die doelen begeleid. Dat was soms wat ongemakkelijk omdat Esther heel scherp luistert naar wat je zegt , dat goed analyseert en eventueel door vraagt. Dat ze dat goed deed blijkt wel uit de adviezen die ze voor me had. Ook was ze zeer zorgvuldig als het gaat om mijn thuissituatie. Ook in de zoomsessies die we tussendoor hadden ging het soms erg diep, maar altijd met een uitkomst waarmee ik verder kon.
Dat ik aan het einde van het traject kan concluderen dat ik de doelen en veel meer dan dat heb bereikt zegt veel over de zorgvuldige manier van werken van Esther. Er zijn deuren open gegaan waarvan ik dacht dat ze voor altijd gesloten zouden zijn. Er zijn taboes doorbroken en er is zelfvertrouwen en zelfbewustzijn ontstaan. Dat dat dan weer een positieve uitwerking heeft op de relatie met mijn partner is echt merkbaar voor ons allebei en daar zijn we Esther beiden zeer dankbaar voor.

René

Sensual Play met Esther

Ik vond het een fijne sessie, en wel lastig om in woorden te vangen wat het met me gedaan heeft. Het voelde goed en ik was helemaal in het moment,  heel bijzonder. Nog lastig te zeggen wat de werking achteraf is… ik zit nog wel erg in mijn hoofd, dat is natuurlijk ook een proces…

Voor nu was het goed, en heel bijzonder en knap hoe je de sessie leidt, bedankt voor deze ervaring!

Linda

Massage van Esther

Dank je voor weer een aantal heerlijke uren met je Tantra Massage.
Je open mind en vriendelijke manier van omgang zijn werkelijk een feestje om te mogen beleven.
Heel veel dank.

Jaap

Stellensessie met Esther en Eli

Mijn persoonlijke ervaring en herinnering aan de middag is een warme liefdevolle ontvangst. Een kleine, maar zo liefdevol ingerichte ruimte, alsof dit speciaal voor ons, voor deze sessie is. Ik heb mij bijzonder veilig gevoeld, zo veilig, dat het leek of ik jullie al heel lang ken. Ik heb mij zo veilig gevoeld, dat ik mij helemaal heb kunnen ontspannen, om de oefeningen te kunnen doen zonder controle. Ik ben even in een andere wereld geweest, samen met mijn partner.

Roos

Het stap voor stap loslaten van de controle en oordelen (en daarmee veel relaxter in het leven staan):

Mijn leven heeft zich jarenlang gekenmerkt door overal controle over te willen hebben, op alles te anticiperen en nooit gewoon eens tevreden zijn met hoe iets gaat. Altijd kijken naar hoe het beter had gekund.

Overbodig te zeggen dat dit enorm veel energie kost en ook behoorlijk wat stress met zich meebrengt. Dit alles begon zich uiteindelijk in een beginnende angststoornis te ontwikkelen.

Hier kun je op verschillende manieren mee omgaan, pillen (maar daar ben ik geen voorstander van) of een andere manier van tegen het leven aankijken. Over dit laatste begon ik meer en meer te lezen… loslaten, accepteren, overgeven, niet oordelen. Steeds kwam ik hierbij terecht op een meer Tantrische levenswijze. Maar “Tantra, dat kan toch niet, dat mag toch niet, dat is iets met seks en dat is taboe”, zo is het mij altijd geleerd, zo ben ik (en velen) geconditioneerd. Door de maatschappij, door anderen, ongewild, maar toch !

Dus telkens haakte ik af als ik bij het woord Tantra kwam, alhoewel het lezen van de levenswijze me eigenlijk wel heel mooi in de oren klonk. Keywords voor mij in het kort: “Niet oordelen, genieten, accepteren hoe iets gaat en kijken wat het met je doet. Alle gevoelens mogen er zijn en het is altijd goed. Het gaat om de intentie, niet om het resultaat. Zijn wie je bent en verder loslaten”. Eigenlijk klinkt het best eenvoudig, maar hoe dan ?

Uiteindelijk kwam ik terecht bij een aantal Blogs op de website van de Hartstreling, waarbij hetgeen ik daarop teruglas zoveel overeenkwam met wat ik ervaarde en waar het ook nog eens heel pragmatisch beschreven was. Na nog steeds veel wikken en wegen (nog steeds die geconditioneerdheid dat het “niet hoort”) heb ik uiteindelijk toch een afspraak gemaakt bij Esther, dat is nu zo’n 3 jaar geleden.

En goh, wat was ik zenuwachtig de eerste keer, ik ging iets doen waarvan ik altijd had “geleerd” dat het niet hoort. Maar vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam heeft Esther me een superfijn gevoel gegeven. Ik mocht zenuwachtig zijn, ik mocht het eng vinden, ik mocht een knoop in mijn buik hebben, ik mocht …. alles eigenlijk. Er was geen oordeel, er was alleen begrip, een luisterend oor, een sfeer van geaccepteerd worden zoals je (op dat moment) bent, een gevoel van welkom zijn. Zo mooi !! Bij elke oefening, gesprek, aanraking mocht alles er zijn en ik mocht het uitspreken, ervaren, aangeven waar op dat moment mijn grens was. Iedereen is daarin anders. Hun motto “Van het opzoeken van grenzen kun je groeien, van het overschrijden van grenzen het tegenovergestelde”. Mooi !

Nu, een jaar of 3 verder ben ik al aardig gegroeid en sta al heel anders in het leven. Met name de controle, het anticiperen en het oordelen kan ik veel vaker loslaten en daardoor hou ik veel meer energie over voor mezelf. Om mezelf daarmee heerlijk in mijn vel te voelen. En je kunt niet voorstellen wat een opluchting dat is, zonder al die stress, met behoud van al die energie. Echt zo fijn ! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Bij de Hartstreling heb ik gevonden wat ik zoek. Stapje voor stapje, in mijn tempo, in mijn situatie en met voor mij geschikte oefeningen ben ik nu iemand die uitkijkt naar het ontdekken van nieuwe dingen/situaties waar ik ze vroeger ontweek omdat ik daar geen controle over had. Die uitkijkt naar het ontmoeten van nieuwe mensen omdat ik nu gewoon ben zoals ik ben, zonder te oordelen. Die kan genieten van ervaringen (bv. sport) zonder te kijken naar wat er beter had gemoeten.

En dat alles door de superfijne begeleiding en coaching van Esther, door meditatie, zelfreflectie, gesprekken, oefeningen, aanrakingen, Ik heb ook geleerd dat ik van die oefeningen en aanrakingen mag genieten ! Al met al heeft dat geleid tot een ander motto “Groeien en genieten gaan hand in hand”. En dat gun ik aan iedereen. Zet de stap, echt, heerlijk !! Namasté !

Ed

Online sessie met Esther

De online sessie met Esther had net zoveel impact als een gewone sessie. Geen aanraking of fysieke aanwezigheid, maar daardoor werd ik wel uitgenodigd in complete veiligheid en rust nog dieper in mezelf te zakken. Esther wist ook online de space voor mij te holden om die ervaring dieper toe te laten en alles te laten zijn wat er was. De afgelopen dagen merkte ik al dat ik veel meer kan toelaten en niet meer hoef te veranderen.

Ronald

Ecstatic Body sessie met Esther

De Ecstatic Body sessie was een heerlijke sessie met een hele fijne opbouw, een soort reset van de dagelijkse beslommeringen. Via verschillende oefeningen stapsgewijs naar jezelf in het nu en uit je hoofd in je lijf, waarbij al het oordelen als vanzelf verdwijnt. Helemaal niet zweverig, maar vooral praktisch. Het is ook een leerproces, het zal telkens iets makkelijker gaan en er wordt niets van je verwacht (geen oordeel), dat is zo fijn! Twee korte deelmassages tussendoor maken er een mooie eenheid en “reis” van. Een reis waarna je je heerlijk relaxt en ontspannen voelt en je hoofd lekker “leeg” is. Esther begeleidt alle stappen heel rustig en past alles aan zodat het bij jou past…

Ed

Massage met Esther

Ik heb je Hartstrelingmassage echt mogen ervaren als “wauw”.
Zo liefdevol en rustig en met veel aandacht.

Zucht… zo heerlijk al die energietjes van de aanrakingen, de zachtheid van de aanrakingen op de huid.
Heerlijk om dat zo te mogen ervaren en van te genieten
Als dit nu tantra is, dan ben ik meteen fan. ????

Ik wil je dan ook echt super bedanken hiervoor, de rust die je uitstraalt, de zachtheid, en wat ben je een liefdevol persoon.

W

Massage van Esther

De massage was nog fijner dan ik had verwacht. Ik voelde me door Esther helemaal geaccepteerd zoals ik ben, met alle onvolkomenheden die ik aan mijzelf ervaar. Ik kan er nog steeds van nagenieten en kom graag weer terug. Dank!

Jaap

Massage van Esther

Beste lieve Esther,
Ik heb een kennismaking Hartstrelingmassage van je mogen ontvangen, een liefdevolle, waardevolle, en rustige massage.
De kracht van Esther is echt de zachtheid, echt geweldig. Dat gevoel kende ik voorheen nog niet. Een stapje dichter bij mezelf (zo ervoer ik dat zelf). De aanrakingen, echt voelen, en mijn hoofd weer leeg.
Nu, een paar dagen later, kan ik er nog van genieten.
Nogmaals dank je Esther!

Paul

Massage van Esther

Vanmiddag van Esther de hartstrelingmassage eenheid ontvangen. Na aankomst even tot rust gekomen na de filestress met een kopje thee. Door haar rustige uitstraling voel je je meteen op je gemak.
Esther legde me de hele sessie uit. Zorgvuldig stelde ze ook een aantal vragen en daarna zijn we gestart met de sessie. In principe verloopt die zoals beschreven op de website, maar Esther stemt wel zorgvuldig af. Het werd geen standaard verhaal en je voelt je de hele tijd speciaal. Heel goed waren de zogenaamde freeze-momenten waardoor ik weer even helemaal uit het hoofd en bij mijn gevoel kon komen. Dat werkte voor mij erg goed. Na de meditaties en de oefeningen de massage ondergaan. Er ontstaat als vanzelf een soort flow waarbij de energie rijkelijk stroomt. Het was zalig. Na de sessie hield Esther me goed bij de les. We bespraken de sessie nog na en ook dat was leerzaam en prettig. Het is geen doen om de totale ervaring hier te beschrijven maar neem van mij aan dat het erg fijn was.

René

Massage van Esther

Esther heeft me geëerd als mens, als man, in mijn hele zijn.

René

Massage van Esther

Gisteren mijn eerste Tantra massage gehad en ik heb deze harstrelingmassage als heel aangenaam ervaren. Het geeft me een behaaglijk en goed gevoel in mijn Mindful bestaan. Mindfulness kan en wil ik niet meer wegdenken uit mijn leven. Veel aangelegenheden die terugkomen in deze massage zijn heel herkenbaar en voelen goed. Bovendien voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Esther. Door deze ervaring staat het voor mij vast dat ik doorga met mijn zoektocht naar een liefdevol samenzijn met anderen. Tegelijkertijd heb ik ook weer dingen over mezelf geleerd.

Jos

Sessie met Esther

Lieve Esther en Eli,
Eerlijk gezegd koos ik voor een vrouw uit basic instinct. Maar na onze sessie denk ik dat het niet uitmaakte. Jouw of jullie benadering heeft mij overtuigd dat qua geloof, gevoel en inspiratie het niet belangrijk is wie. De eerste ontmoeting bij jullie thuis, de sereniteit was al een hartverwarmende ervaring. Dan de sessie waarvan ik echt dacht dit duurt te lang, was echt een verademing. Een bespotting van mezelf, omdat ik niet kon geloven hoe mooi het was. Onvergetelijk. Zo bijzonder dat je bijna denkt: dit kan mij maar een keer overkomen. Een ding weet ik zeker: ik moet terug, want zoveel energie mij gegeven kan ik nergens meer ter wereld ontvangen.
Dank

Cornelis

Massage van Esther

Ik heb die middag met jou als heel bijzonder mooi ervaren. Heel liefdevol. De nazorg was ook heel fijn, dat je me tijd gaf om te landen. De massage heeft een heel positief effect gehad op mij, ik voelde me weer veel meer één met mezelf.
Er is weer verbinding en de seksuele energie stroomt veel beter door mijn lichaam. Heb ook weer zin gekregen om te vrijen en dat lukt ook weer.

Berend

Ervaring Frans Hartstrelingmassage Hemel op Aarde

Na eerder twee mooie massage sessies (overgave en eenheid) heb ik de hemel op aarde sessie met Esther ervaren.
Het was een mooie sessie. Het was bijzonder, ik voelde me gelijk vertrouwd, er was veiligheid, respect en verbondenheid. Liefdevol en er stroomde energie. Het proces van contact maken was als een spannende reis, alles liep op zo’n natuurlijke manier met toewijding, warmte en overgave. We waren met zijn tweeën voor uren samen in onze verbondenheid, energie en eenheid. We genoten van wat er ontstond met alle gevoelens en emoties: Hemel op aarde.

Frans

Massage van Esther en Eli

Hallo Esther en Eli,
Wat hebben jullie mij heerlijk verwend met de massage. En Eli, dankzij jou heb ik weer iets meer vertrouwen in de mensheid gekregen en durf ik een heel klein stukje meer om me heen te kijken en zie ik nu niet zo gauw meer verkeerde mannen, al blijf ik wel zeer alert.
Esther, jullie hebben de naam Hartstreling; wel, dat hart zit bij jou wel op de goede plek en zolang ik leef, zal ik jou nooit meer vergeten. Vooral wat jij mij hebt geleerd en gedaan hebt, ik ben er nog steeds heel erg van onder de indruk. Geweldig was dat en nogmaals zeer veel dank daarvoor.
Ik weet niet of ik nog ooit een massage zal aangaan, maar als ik het weer ga doen, dan wil ik dat weer door jullie samen laten doen.
Joop

Joop Jansen

Massage van Esther

De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis. Als je je helemaal overgeeft, tenminste in mijn geval, leer je je eigen gevoel beter herkennen. Verder is grappig dat je een relatie kunt leggen naar hoe je de massage ervaart en zelf mee doet en hoe je in het dagelijkse leven bent. In een drukke tijd is het dan goed om even helemaal niets te hoeven en totaal te genieten van alle liefde en intimiteit die ontstaat. Je kunt geven en nemen zoveel je wilt, het is een prachtige interactie!
Wilbert

Wilbert

Massage van Esther

Lieve Esther,
Sinds oktober 2015 ontvang ik periodiek jouw intuïtieve massages, veelal samen met meditatie en oefeningen. Dat totaalpakket brengt me dieper bij mezelf en laat me steeds meer met het hart doen dan met het hoofd en dat was en is ook mijn intentie en reden waarom ik naar je toe ben gekomen.
Jouw aanpak brengt mij veel en dat is dan ook de reden waarom ik steeds weer graag de reis naar Westervoort wil maken. Jouw rust, “no nonsens” aanpak en massages zijn naast leerzaam ook een genot en waarom zou dat niet zo mogen zijn. Warme handen van een mooie, lieve vrouw brengen me in een heel ontspannen situatie waarin ik ook optimaal kan genieten. En tenslotte ga ik energieker bij je vandaan dan ik bij je kwam. Hoe dat komt ? Geen idee, maar het gebeurt. Fantastisch. Tot spoedig weerzien.

Jan Kuijt

Workshop

Wij hebben de workshop als heel bijzonder ervaren. Het was onze eerste kennismaking met Tantra.
Wij zijn een aantal jaar getrouwd en momenteel ieder in een eigen ontwikkelingsproces verweven, de workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau.

Iets waar we heel dankbaar voor zijn en zeker verder mee willen. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan.
Het is een start naar een verdieping in onze relatie naast onze persoonlijke eigen ontwikkeling, een rijke aanvulling.

Stel

Retraite met massage van Esther

Terugblik op mijn retraite met Hartstreling

Onlangs heb ik 7 dagen lang van een retraite onder begeleiding van Hartstreling mogen genieten. Zeven dagen lang een aaneenschakeling van meditatie, (tantra)oefeningen, reflectiegesprekken en vooral – elke avond – de onvergetelijke tantramassage van Esther. Wie na zo’n week tantra nog associeert met banale seksuele uitspattingen, begrijpt er echt helemaal niets van.
Esther is in staat om je, met veel liefde, veiligheid en geduld, terug te brengen naar je kern en naar dat waar het in die kern om draait: je (on)vermogen om je zuiver en oprecht te verbinden met de wereld, de ander en vooral met jezelf. Zij voert je in de retraite mee in een proces, waarin je – in een intensieve en soms ook best confronterende ontdekkingsreis – tot hele waardevolle ervaringen en inzichten komt. Een prachtige en zinderende reis waarin je jezelf veel beter leert kennen en écht ervaart wat de onmetelijke kracht van liefde, compassie en levensenergie kan betekenen voor jouw leven.
Ik ben ontroerd geraakt door de inleving, zorg en aandacht die zowel Esther als Eli investeren in de retraite: zij proberen om onvoorwaardelijk het beste van zichzelf te geven en hebben mij bijna verlegen gemaakt met het bad van warme liefde waarin ik elke dag weer maximaal vertroeteld werd.
Lieve mensen, uit de grond van mijn hart: ontzettend bedankt!

ps. Voor iedereen die een dergelijke retraite overweegt, heb ik het volgende advies: vooral doen! Maar wel op voorwaarde dat jij jezelf ook elke minuut van de reis geeft, d.w.z. je kwetsbaar wil opstellen, je aandacht ‘naar binnen’ wil keren en écht je hart open wil zetten voor alle ervaringen die je hopelijk mag gaan ervaren. En als je dat doet, dan verzeker ik je dat je er ook elke minuut maximaal van zult genieten.

Bert

Massage van Eli

Hartelijk dank ik vond het een fijne massage. Het was intiem en intensief. Ik vind het moeilijk om te zien wat er precies gebeurd is, ik was ‘s avonds nog steeds ontspannen en heb erg goed en diep geslapen (mijn dromen herinner ik me niet).

Vrouw

Massage van Esther

Het was bijzonder, heel bijzonder.
Het fijnste vond ik dat jij zo liefdevol was/ bent.
Ik had het gevoel dat je het echte meende, dat je zelf ook genoot van wat er ontstond.
Dat je er was in het moment, dat alleen wij tweeën er waren op dat moment.
Hoe we elkaar in de ogen keken tijdens het proces en alles op zo’n natuurlijke manier verliep.
Ik was wat zenuwachtig toen ik naar je toe ging, maar bij het openen van de voordeur was dat al weg.
Ik kan nog veel meer zeggen, maar het belangrijkste is: het was goed en fijn.

Anoniem

Massage van Eli

Alweer bijna 2 weken geleden dat ik jouw behandeling heb ondergaan; time flies !
Nogmaals heel erg bedankt voor een bijzondere ervaring.
Wat ik er, achteraf gezien, vooral bijzonder aan vond, was het ‘objectloze’ van de seksuele opwinding.
Ik ben gewend dat er altijd wel een object is waar de opwinding zich op richt, al is het alleen al in mijn hoofd.
Dat was nu niet zo.
Verder: een vriendin zei onmiddellijk: ‘zo, jij bent energiek!’.

Man

Massage van Esther

Ik heb je overleefd ! Lichaam in volledige controle van jouw handen. Wat lief……
Je was warm, en je hebt mijn lichaam eer aangedaan en geloof me ik had er behoefte aan.
Dank je wel voor je handen, je warme en lieve handen.
Ik heb niet eerder zulke intimiteit mogen ervaren.
Vanuit mijn hart, waar anders ?, ik ben blij dat ik er mocht zijn.
Je hebt een ziel die een andere ziel met de meest tedervolle handen kan of mag verwarmen.
Als we spreken over intimiteit hoop ik je te mogen zeggen dat er geen enkele vrouw in mijn leven is die me zo zacht heeft benaderd.

Anonieme man

Massage van Esther

Namasté Esther,
Wat een fantastische tantrische massagesessie heb ik vorige week mogen ontvangen. Het was een eerste kennismaking met “Hartstreling” en Esther en dat was een bijzondere kennismaking.
De zachtheid waarmee in de sessie gewerkt wordt maakt een grote hoeveelheid positieve energie los die in gang gezet wordt om het lichaam te stromen. En vervolgens laat het lichaam die stroom circuleren en rondgaan en energie verdelen.
Zo natuurlijk mogelijk wordt de sessie gegeven en ontvangen. Zachtheid is de kracht van Esther.
Heel hartelijk dank en graag gauw tot ziens.
Joop

Joop

Massage van Esther

Dank je wel Esther voor het doorgeven van je kracht, energie en liefde. Het was puur!!
Ik ben je dankbaar. De massage was voor mij als een kunst. Ik heb genoten.

Anoniem

Deel je ervaring

gratis