Ervaringen

W    28 mei 2018  

Ik heb je Hartstrelingmassage echt mogen ervaren als “wauw”.
Zo liefdevol en rustig en met veel aandacht.

Zucht… zo heerlijk al die energietjes van de aanrakingen, de zachtheid van de aanrakingen op de huid.
Heerlijk om dat zo te mogen ervaren en van te genieten
Als dit nu tantra is, dan ben ik meteen fan. 🙂

Ik wil je dan ook echt super bedanken hiervoor, de rust die je uitstraalt, de zachtheid, en wat ben je een liefdevol persoon.

Jaap    12 mei 2018   Man   

De massage was nog fijner dan ik had verwacht. Ik voelde me door Esther helemaal geaccepteerd zoals ik ben, met alle onvolkomenheden die ik aan mijzelf ervaar. Ik kan er nog steeds van nagenieten en kom graag weer terug. Dank!

Paul    22 maart 2018   Man   

Beste lieve Esther,
Ik heb een kennismaking Hartstrelingmassage van je mogen ontvangen, een liefdevolle, waardevolle, en rustige massage.
De kracht van Esther is echt de zachtheid, echt geweldig. Dat gevoel kende ik voorheen nog niet. Een stapje dichter bij mezelf (zo ervoer ik dat zelf). De aanrakingen, echt voelen, en mijn hoofd weer leeg.
Nu, een paar dagen later, kan ik er nog van genieten.
Nogmaals dank je Esther!

René    19 januari 2018   m   

Vanmiddag van Esther de hartstrelingmassage eenheid ontvangen. Na aankomst even tot rust gekomen na de filestress met een kopje thee. Door haar rustige uitstraling voel je je meteen op je gemak.
Esther legde me de hele sessie uit. Zorgvuldig stelde ze ook een aantal vragen en daarna zijn we gestart met de sessie. In principe verloopt die zoals beschreven op de website, maar Esther stemt wel zorgvuldig af. Het werd geen standaard verhaal en je voelt je de hele tijd

...lees verder
René    19 januari 2018   m   

Vanmiddag van Esther de hartstrelingmassage eenheid ontvangen. Na aankomst even tot rust gekomen na de filestress met een kopje thee. Door haar rustige uitstraling voel je je meteen op je gemak.
Esther legde me de hele sessie uit. Zorgvuldig stelde ze ook een aantal vragen en daarna zijn we gestart met de sessie. In principe verloopt die zoals beschreven op de website, maar Esther stemt wel zorgvuldig af. Het werd geen standaard verhaal en je voelt je de hele tijd speciaal. Heel goed waren de zogenaamde freeze-momenten waardoor ik weer even helemaal uit het hoofd en bij mijn gevoel kon komen. Dat werkte voor mij erg goed. Na de meditaties en de oefeningen de massage ondergaan. Er ontstaat als vanzelf een soort flow waarbij de energie rijkelijk stroomt. Het was zalig. Na de sessie hield Esther me goed bij de les. We bespraken de sessie nog na en ook dat was leerzaam en prettig. Het is geen doen om de totale ervaring hier te beschrijven maar neem van mij aan dat het erg fijn was.

René    19 november 2017  

Esther heeft me geëerd als mens, als man, in mijn hele zijn.

Jos    7 november 2017   Man   

Gisteren mijn eerste Tantra massage gehad en ik heb deze harstrelingmassage als heel aangenaam ervaren. Het geeft me een behaaglijk en goed gevoel in mijn Mindful bestaan. Mindfulness kan en wil ik niet meer wegdenken uit mijn leven. Veel aangelegenheden die terugkomen in deze massage zijn heel herkenbaar en voelen goed. Bovendien voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Esther. Door deze ervaring staat het voor mij vast dat ik doorga met mijn zoektocht naar een liefdevol samenzijn met

...lees verder
Jos    7 november 2017   Man   

Gisteren mijn eerste Tantra massage gehad en ik heb deze harstrelingmassage als heel aangenaam ervaren. Het geeft me een behaaglijk en goed gevoel in mijn Mindful bestaan. Mindfulness kan en wil ik niet meer wegdenken uit mijn leven. Veel aangelegenheden die terugkomen in deze massage zijn heel herkenbaar en voelen goed. Bovendien voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Esther. Door deze ervaring staat het voor mij vast dat ik doorga met mijn zoektocht naar een liefdevol samenzijn met anderen. Tegelijkertijd heb ik ook weer dingen over mezelf geleerd.

Cornelis    19 augustus 2017  

Lieve Esther en Eli,
Eerlijk gezegd koos ik voor een vrouw uit basic instinct. Maar na onze sessie denk ik dat het niet uitmaakte. Jouw of jullie benadering heeft mij overtuigd dat qua geloof, gevoel en inspiratie het niet belangrijk is wie. De eerste ontmoeting bij jullie thuis, de sereniteit was al een hartverwarmende ervaring. Dan de sessie waarvan ik echt dacht dit duurt te lang, was echt een verademing. Een bespotting van mezelf, omdat ik niet kon geloven hoe

...lees verder
Cornelis    19 augustus 2017  

Lieve Esther en Eli,
Eerlijk gezegd koos ik voor een vrouw uit basic instinct. Maar na onze sessie denk ik dat het niet uitmaakte. Jouw of jullie benadering heeft mij overtuigd dat qua geloof, gevoel en inspiratie het niet belangrijk is wie. De eerste ontmoeting bij jullie thuis, de sereniteit was al een hartverwarmende ervaring. Dan de sessie waarvan ik echt dacht dit duurt te lang, was echt een verademing. Een bespotting van mezelf, omdat ik niet kon geloven hoe mooi het was. Onvergetelijk. Zo bijzonder dat je bijna denkt: dit kan mij maar een keer overkomen. Een ding weet ik zeker: ik moet terug, want zoveel energie mij gegeven kan ik nergens meer ter wereld ontvangen.
Dank

Berend    20 juni 2017  

Ik heb die middag met jou als heel bijzonder mooi ervaren. Heel liefdevol. De nazorg was ook heel fijn, dat je me tijd gaf om te landen. De massage heeft een heel positief effect gehad op mij, ik voelde me weer veel meer één met mezelf.
Er is weer verbinding en de seksuele energie stroomt veel beter door mijn lichaam. Heb ook weer zin gekregen om te vrijen en dat lukt ook weer.

Frans    23 februari 2017  

Na eerder twee mooie massage sessies (overgave en eenheid) heb ik de hemel op aarde sessie met Esther ervaren.
Het was een mooie sessie. Het was bijzonder, ik voelde me gelijk vertrouwd, er was veiligheid, respect en verbondenheid. Liefdevol en er stroomde energie. Het proces van contact maken was als een spannende reis, alles liep op zo’n natuurlijke manier met toewijding, warmte en overgave. We waren met zijn tweeën voor uren samen in onze verbondenheid, energie en eenheid. We genoten

...lees verder
Frans    23 februari 2017  

Na eerder twee mooie massage sessies (overgave en eenheid) heb ik de hemel op aarde sessie met Esther ervaren.
Het was een mooie sessie. Het was bijzonder, ik voelde me gelijk vertrouwd, er was veiligheid, respect en verbondenheid. Liefdevol en er stroomde energie. Het proces van contact maken was als een spannende reis, alles liep op zo’n natuurlijke manier met toewijding, warmte en overgave. We waren met zijn tweeën voor uren samen in onze verbondenheid, energie en eenheid. We genoten van wat er ontstond met alle gevoelens en emoties: Hemel op aarde.

Joop Jansen    25 januari 2017  

Hallo Esther en Eli,
Wat hebben jullie mij heerlijk verwend met de massage. En Eli, dankzij jou heb ik weer iets meer vertrouwen in de mensheid gekregen en durf ik een heel klein stukje meer om me heen te kijken en zie ik nu niet zo gauw meer verkeerde mannen, al blijf ik wel zeer alert.
Esther, jullie hebben de naam Hartstreling; wel, dat hart zit bij jou wel op de goede plek en zolang ik leef, zal ik jou

...lees verder
Joop Jansen    25 januari 2017  

Hallo Esther en Eli,
Wat hebben jullie mij heerlijk verwend met de massage. En Eli, dankzij jou heb ik weer iets meer vertrouwen in de mensheid gekregen en durf ik een heel klein stukje meer om me heen te kijken en zie ik nu niet zo gauw meer verkeerde mannen, al blijf ik wel zeer alert.
Esther, jullie hebben de naam Hartstreling; wel, dat hart zit bij jou wel op de goede plek en zolang ik leef, zal ik jou nooit meer vergeten. Vooral wat jij mij hebt geleerd en gedaan hebt, ik ben er nog steeds heel erg van onder de indruk. Geweldig was dat en nogmaals zeer veel dank daarvoor.
Ik weet niet of ik nog ooit een massage zal aangaan, maar als ik het weer ga doen, dan wil ik dat weer door jullie samen laten doen.
Joop

Wilbert    22 november 2016  

De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis. Als je je helemaal overgeeft, tenminste in mijn geval, leer je je eigen gevoel beter herkennen. Verder is grappig dat je een relatie kunt leggen naar hoe je de massage ervaart en zelf mee doet en hoe je in het dagelijkse leven bent. In een drukke tijd is het dan goed om even helemaal niets te hoeven en totaal te genieten van alle

...lees verder
Wilbert    22 november 2016  

De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis. Als je je helemaal overgeeft, tenminste in mijn geval, leer je je eigen gevoel beter herkennen. Verder is grappig dat je een relatie kunt leggen naar hoe je de massage ervaart en zelf mee doet en hoe je in het dagelijkse leven bent. In een drukke tijd is het dan goed om even helemaal niets te hoeven en totaal te genieten van alle liefde en intimiteit die ontstaat. Je kunt geven en nemen zoveel je wilt, het is een prachtige interactie!
Wilbert

Jan Kuijt    30 september 2016  

Lieve Esther,
Sinds oktober 2015 ontvang ik periodiek jouw intuïtieve massages, veelal samen met meditatie en oefeningen. Dat totaalpakket brengt me dieper bij mezelf en laat me steeds meer met het hart doen dan met het hoofd en dat was en is ook mijn intentie en reden waarom ik naar je toe ben gekomen.
Jouw aanpak brengt mij veel en dat is dan ook de reden waarom ik steeds weer graag de reis naar Westervoort wil maken. Jouw rust, “no

...lees verder
Jan Kuijt    30 september 2016  

Lieve Esther,
Sinds oktober 2015 ontvang ik periodiek jouw intuïtieve massages, veelal samen met meditatie en oefeningen. Dat totaalpakket brengt me dieper bij mezelf en laat me steeds meer met het hart doen dan met het hoofd en dat was en is ook mijn intentie en reden waarom ik naar je toe ben gekomen.
Jouw aanpak brengt mij veel en dat is dan ook de reden waarom ik steeds weer graag de reis naar Westervoort wil maken. Jouw rust, “no nonsens” aanpak en massages zijn naast leerzaam ook een genot en waarom zou dat niet zo mogen zijn. Warme handen van een mooie, lieve vrouw brengen me in een heel ontspannen situatie waarin ik ook optimaal kan genieten. En tenslotte ga ik energieker bij je vandaan dan ik bij je kwam. Hoe dat komt ? Geen idee, maar het gebeurt. Fantastisch. Tot spoedig weerzien.

Eerdere ervaringen

Onderstaande ervaringen hebben we via e-mail toegestuurd gekregen en met toestemming van de betreffende personen geplaatst.

Stel (anoniem), workshop Tantra voor elke dag

Wij hebben de workshop als heel bijzonder ervaren. Het was onze eerste kennismaking met Tantra.
Wij zijn een aantal jaar getrouwd en momenteel ieder in een eigen ontwikkelingsproces verweven, de workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau.

Iets waar we heel dankbaar voor zijn en zeker verder mee willen. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan.
Het is een start naar een verdieping in onze relatie naast onze persoonlijke eigen ontwikkeling, een rijke aanvulling.

Bert, man, 52, retraite met massages van Esther

Terugblik op mijn retraite met Hartstreling

Onlangs heb ik 7 dagen lang van een retraite onder begeleiding van Hartstreling mogen genieten. Zeven dagen lang een aaneenschakeling van meditatie, (tantra)oefeningen, reflectiegesprekken en vooral - elke avond - de onvergetelijke tantramassage van Esther. Wie na zo’n week tantra nog associeert met banale seksuele uitspattingen, begrijpt er echt helemaal niets van.
Esther is in staat om je, met veel liefde, veiligheid en geduld, terug te brengen naar je kern en naar dat waar het in die kern om draait: je (on)vermogen om je zuiver en oprecht te verbinden met de wereld, de ander en vooral met jezelf. Zij voert je in de retraite mee in een proces, waarin je - in een intensieve en soms ook best confronterende ontdekkingsreis - tot hele waardevolle ervaringen en inzichten komt. Een prachtige en zinderende reis waarin je jezelf veel beter leert kennen en écht ervaart wat de onmetelijke kracht van liefde, compassie en levensenergie kan betekenen voor jouw leven.
Ik ben ontroerd geraakt door de inleving, zorg en aandacht die zowel Esther als Eli investeren in de retraite: zij proberen om onvoorwaardelijk het beste van zichzelf te geven en hebben mij bijna verlegen gemaakt met het bad van warme liefde waarin ik elke dag weer maximaal vertroeteld werd.
Lieve mensen, uit de grond van mijn hart: ontzettend bedankt!
ps. Voor iedereen die een dergelijke retraite overweegt, heb ik het volgende advies: vooral doen! Maar wel op voorwaarde dat jij jezelf ook elke minuut van de reis geeft, d.w.z. je kwetsbaar wil opstellen, je aandacht ‘naar binnen’ wil keren en écht je hart open wil zetten voor alle ervaringen die je hopelijk mag gaan ervaren. En als je dat doet, dan verzeker ik je dat je er ook elke minuut maximaal van zult genieten.

Anoniem, vrouw, ontving een massage van Eli

Hartelijk dank ik vond het een fijne massage. Het was intiem en intensief. Ik vind het moeilijk om te zien wat er precies gebeurd is, ik was 's avonds nog steeds ontspannen en heb erg goed en diep geslapen (mijn dromen herinner ik me niet).

Anoniem, man, ontving een massage van Esther

Het was bijzonder, heel bijzonder.
Het fijnste vond ik dat jij zo liefdevol was/ bent.
Ik had het gevoel dat je het echte meende, dat je zelf ook genoot van wat er ontstond.
Dat je er was in het moment, dat alleen wij tweeen er waren op dat moment.
Hoe we elkaar in de ogen keken tijdens het proces en alles op zo'n natuurlijke manier verliep.
Ik was wat zenuwachtig toen ik naar je toe ging, maar bij het openen van de voordeur was dat al weg.
Ik kan nog veel meer zeggen, maar het belangrijkste is: het was goed en fijn.

Anoniem, man, ontving een massage van Eli

Alweer bijna 2 weken geleden dat ik jouw behandeling heb ondergaan; time flies !
Nogmaals heel erg bedankt voor een bijzondere ervaring.
Wat ik er, achteraf gezien, vooral bijzonder aan vond, was het ‘objectloze’ van de seksuele opwinding.
Ik ben gewend dat er altijd wel een object is waar de opwinding zich op richt, al is het alleen al in mijn hoofd.
Dat was nu niet zo.
Verder: een vriendin zei onmiddellijk: ‘zo, jij bent energiek!’.

Anoniem, man, ontving een massage van Esther

Ik heb je overleefd ! Lichaam in volledige controle van jouw handen. Wat lief......
Je was warm, en je hebt mijn lichaam eer aangedaan en geloof me ik had er behoefte aan.
Dank je wel voor je handen, je warme en lieve handen.
Ik heb niet eerder zulke intimiteit mogen ervaren.
Vanuit mijn hart, waar anders ?, ik ben blij dat ik er mocht zijn.
Je hebt een ziel die een andere ziel met de meest tedervolle handen kan of mag verwarmen.
Als we spreken over intimiteit hoop ik je te mogen zeggen dat er geen enkele vrouw in mijn leven is die me zo zacht heeft benaderd.

Joop, man, ontving een massage van Esther

Namasté Esther,
Wat een fantastische tantrische massagesessie heb ik vorige week mogen ontvangen. Het was een eerste kennismaking met "Hartstreling" en Esther en dat was een bijzondere kennismaking.
De zachtheid waarmee in de sessie gewerkt wordt maakt een grote hoeveelheid positieve energie los die in gang gezet wordt om het lichaam te stromen. En vervolgens laat het lichaam die stroom circuleren en rondgaan en energie verdelen.
Zo natuurlijk mogelijk wordt de sessie gegeven en ontvangen. Zachtheid is de kracht van Esther.
Heel hartelijk dank en graag gauw tot ziens.
Joop

Anoniem, man, ontving een massage van Esther

Dank je wel Esther voor het doorgeven van je kracht, energie en liefde. Het was puur!!
Ik ben je dankbaar. De massage was voor mij als een kunst. Ik heb genoten.

Laat hier jouw ervaring met ons en onze sessies achter

Email wordt niet weergegeven