Waarom ik het zo fantastisch vind om Hartstrelingmassages te geven? De belangrijkste reden is omdat ik zie wat het mensen brengt. Elke keer opnieuw. Wat het voor mensen verandert in hun dagelijks leven. Ik voel me intens dankbaar dat ik dat voor zoveel mensen mag betekenen.

Misschien kun je je er niet zo goed een voorstelling bij maken wat een Hartstrelingmassage voor je kan betekenen in je leven? Dat snap ik. Laat me je meenemen langs memory lane. Dan krijg je een kijkje in waarin ik mensen heb mogen zien groeien de afgelopen jaren. Dat waar ik zo onnoemelijk blij van word.

Uit het hoofd

Ik ben zelf best een hoofdmens. Heb lang erg vanuit mijn hoofd geleefd en als ik niet oppas, doe ik dat soms nog. Ik heb ook ontdekt, onder andere met Tantra, hoe ik in mijn lijf en in mijn gevoel kan zakken. En ik vind het zo fantastisch dat ik ook al zoveel anderen daarmee heb kunnen helpen de afgelopen jaren. Ik heb mensen zien veranderen en groeien, in hun lijf zien zakken. Geweldig vind ik dat.

Meer contact met het gevoel

Als mens verzamelen we in ons leven het een en ander aan blokkades en pantsers. We staan onszelf niet altijd meer toe om iets echt te voelen. Ik kijk in diepe dankbaarheid terug op hoeveel mensen zich in de ontspanning meer konden openen voor hun eigen gevoel. Hoe zij er een diepere connectie mee konden ervaren. En het meest mooie, hoe ze dat mee konden nemen en het hun leven veranderde.

Overgave vs controle

Het kan heel pijnlijk en confronterend zijn, als dingen niet gaan zoals je vindt dat ze zouden moeten gaan. Geloof me, ik weet er alles van. Hoeveel rust geeft het, als je mee kunt gaan op de stroom van het leven en niet meer probeert vast te houden aan ‘zou moeten’. Dat is voor mezelf een van mijn grootste ontdekkingen geweest. De levensdans dansen in plaats van me ertegen verzetten. En wow, wat geweldig vond ik het om te zien wat het deed, wanneer ik anderen dat kon laten ervaren. Als ik merkte hoe dat landde in zijn of haar systeem.

Verbinding

Bij verbinding en massage dachten mensen vaak in eerste instantie aan verbinding met mij. En ja, die was er, natuurlijk. Maar hoe mooi is het als iemand in een intense sessie ervaart dat hij of zij dichter bij zichzelf komt. Een diepere verbinding met zichzelf ervaart. En dan vanuit die verbinding het leven aan kan gaan. Zich meer kan verbinden met anderen, met de wereld om zich heen. Kun je je voorstellen wat dat met je doet? Ik wel en ik vind het onbeschrijfelijk.

Memories

Het voelt dankbaar om zo eventjes terug te kijken. Al die mooie herinneringen… Misschien vind je het leuk om rechtstreeks ervaringen van mensen te lezen. Dat kan op onze Ervaringen-pagina.

Heb jij een eigen ervaring die je met mij en je medelezers wil delen? Aarzel niet en schrijf ‘m in het reactieveld hieronder, want ook jouw bijdrage kan iemands leven veranderen.

Liefs,
Esther

Deel deze pagina op:

gratis