Wil je je alleen of met een partner verdiepen in Tantra, maar niet in een groep? Een of meer sessies toegespitst op jouw ontwikkeling en doelen? Niet verdwalen in de massa, maar alle aandacht?

Tantra voor jou is individuele Tantra training en coaching. Alleen of samen. Als losse sessie of als traject. Afgestemd op jouw of jullie persoonlijke behoeften op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Tantra voor jou is daarom altijd maatwerk.

Wat is Tantra?

Tantra is een van oorsprong Indiase spirituele stroming. Een van de oudste stromingen binnen Yoga en later binnen Boeddhisme. Tantra is gericht op jezelf bevrijden en verlichting bereiken, niet door jezelf het leven te ontzeggen, maar door voluit te leven en daarin alles tegen te komen. Met meditaties, visualisaties, mantra's en meer helpt Tantra je om dat niet alleen op lichamelijk en geestelijk vlak te ontwikkelen, maar ook op spiritueel vlak.

Tantra kan uitdagend zijn en tegelijk vaak genieten en vol plezier. Ervaringsgericht, waardoor je je ontwikkeling ook bijna als vanzelf gaat belichamen. Om met elke stap meer ontspanning, plezier, compassie en geluk te gaan ervaren.

Inhoud Tantra voor jou

Een sessie Tantra voor jou bestaat uit eerst even aankomen met een lekker kopje thee en de sessie bespreken. Hierbij is er natuurlijk ook aandacht voor wensen en grenzen.

Vervolgens gaan we werken met alles wat Tantra te bieden heeft, in overleg en afhankelijk van de insteek van de sessie. Dit kan variëren van stille meditatie tot uitbundig energie opwekken. Van naar binnen gericht tot verbonden aanraking. Van visualisatie tot massage. Kom je alleen, dan zul je de partneroefeningen met een van ons doen. Komen jullie als stel, dan kunnen jullie kiezen om partneroefeningen met elkaar of met ons te doen.

Aan het eind praten we weer even na en zorgen we dat je goed geaard de deur weer uit gaat.

Mijn persoonlijke ervaring en herinnering aan de middag is een warme liefdevolle ontvangst. Een kleine, maar zo liefdevol ingerichte ruimte, alsof dit speciaal voor ons, voor deze sessie is. Ik heb mij bijzonder veilig gevoeld, zo veilig, dat het leek of ik jullie al heel lang ken. Ik heb mij zo veilig gevoeld, dat ik mij helemaal heb kunnen ontspannen, om de oefeningen te kunnen doen zonder controle. Ik ben even in een andere wereld geweest, samen met mijn partner.

Roos

Mogelijkheden binnen Tantra voor jou

Eigenlijk zijn de mogelijkheden van wat je kunt ontwikkelen met Tantra voor jou te veel om op te noemen. Om toch een idee te geven, zijn dit een paar van de mogelijke uitkomsten:

 • Helemaal bij jezelf kunnen blijven
 • Minder piekeren
 • Diepe ontspanning
 • Stromende energie
 • Betere intimiteit
 • Zelfvertrouwen
 • Diepe verbinding in je relatie
 • Genieten van het leven
 • Eenheid met de Kosmos
 • Ultieme Liefde
 • Grote compassie
tantra-ervaring dans

Kaders en grenzen

Hoewel er veel ruimte is binnen Tantra voor jou, zijn er ook bepaalde kaders en grenzen.

Alles gaat op basis van consent, zowel van ons naar jou/jullie toe als omgekeerd. Dit gaat niet alleen over aanraking, maar bijvoorbeeld ook of je/jullie gekleed willen blijven of ook (gedeeltelijk) naakt willen werken.

Tantra voor jou is voor ons alomvattend en kan dus gaan over spirituele, mentale, emotionele, energetische, lichamelijk en/of seksuele ontwikkeling. Het is echter niet gericht op seks of het bevredigen van lust.

Tantra voor jou is geen therapie. Ben je op zoek naar trauma-, life-, intimiteits- of relatiecoaching of -therapie, dan kunnen we je op andere manieren daarmee verder helpen. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op.

Tantra voor jou is geen Tantramassage sessie. Ben je hiernaar op zoek, dan bieden we de Energetic Flow Tantramassage.

Shiva-Shakti
Shiva-Shakti
Shiva-Shakti

Losse sessies en trajecten

Je kunt een losse sessie Tantra voor jou boeken of een traject van meerdere sessies. Om te kijken wat het beste bij je of jullie past, spreken we eerst een intake af. In die intake kijken we naar jullie wensen, doelen, verwachtingen en ervaring, of én hoe we daarbij kunnen helpen, en of er voldoende basis is voor een samenwerking.

De intake kan telefonisch of bij ons in de praktijk. Dit is onder andere afhankelijk van wat je/jullie op het aanmeldformulier invullen.

Een losse sessie duurt 2, 2,5 of 3 uur wanneer je alleen komt en 2,5 of 3 uur voor stellen. We spreken dit vooraf af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

4 redenen waarom Tantra kan helpen bij burn-out – en 2 valkuilen - adem

Investering

De investeringen hieronder zijn voor losse sessies. De prijs is hetzelfde ongeacht of je alleen of samen komt.

Intake: gratis

Sessie 2 uur: € 399

Sessie 2,5 uur: € 449

Sessie 3 uur: € 479

Voor trajecten van meerdere sessies doen we je een aanbod voor het hele traject. Je weet dus altijd vooraf waar je aan toe bent.

4 redenen waarom Tantra kan helpen bij burn-out – en 2 valkuilen - adem

Aanmelden

Gebruik onderstaande formulier om je aan te melden voor een intake voor Tantra voor jou. Hoe vollediger je het invult, hoe beter wij ons kunnen voorbereiden op het gesprek. Nadat je het formulier ingestuurd hebt, nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Aanmelding Tantra voor Jou
Bezig met versturen

gratis