Het Tantra Transformatie Programma is het individuele Tantra programma voor mannen en vrouwen die zich willen ontwikkelen in Tantra. Die hun leven willen transformeren om meer vanuit ontspanning, verbinding, liefde en geluk te leven.

Drie centra

In Tantra werken we met drie centra: Hoofd, Hart en Bekken. Het Hoofd is verbonden met bewustzijn en waarneming. Het Bekken is verbonden met het lichaam en seksualiteit. Het Hart is de plek van balans tussen Hoofd en Bekken en is verbonden met liefde en sensualiteit.

In elke sessie werken we met alle drie de centra en integreren we die. Vanuit die integratie raak ik je liefdevol aan en ga je zelf Tantrisch aanraken. Als Hoofd, Hart en Bekken samenkomen, ontstaat de ruimte voor transformatie.

Thema's

In de sessies werk ik met thema’s, afgestemd op waar je op dat moment staat in je ontwikkeling. Wat ik of wij zien waar jij nu het meeste aan zou hebben. Bekeken vanuit onze ervaring en intuïtie. Hierdoor zullen sessies steeds iets anders zijn.

Naarmate je jezelf ontwikkelt, kun je ook steeds meer zelf thema’s aangeven, wat we dan meenemen in de sessie. Qua thema’s is er veel mogelijk, op alle gebieden van het leven.

Ondanks dat veel thema’s vooral bij één van de aandachtsgebieden van een centrum lijken te passen (bewustzijn, liefde,  lichaam), zullen we dit altijd in het geheel van alle drie verwerken.

Begeleiding

De sessies zijn een middag of avond één-op-één met Esther, waarin ze je begeleidt in meditatie, Tantrische oefeningen en Tantrische aanraking, zoals Tantramassage. Samen met haar ga je groeien én genieten, want Tantra laat zien dat dat prima samen kan.

Afhankelijk van het thema worden sommige sessies ook (deels) door Eli begeleid, zodat we meer mogelijkheden hebben om je te helpen in je ontwikkeling. Sessies worden nooit door Eli alleen begeleid.

Genieten én groeien gaan bij Hartstreling hand in hand

Voor wie

Het Tantra Transformatie Programma is voor mannen en vrouwen die langere tijd in zichzelf en hun ontwikkeling willen investeren. Hoe lang, dat bepaal je zelf. Minimaal drie maanden, maar de meeste klanten blijven meer dan een jaar of meerdere jaren bij ons.

Zoek je iets om je als stel met Tantra te ontwikkelen, kijk dan op De Tantrische Relatie.

Let op: We nemen niet iedereen aan in het programma. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in dit programma, dan kun je je eenmalig aanmelden voor een losse sessie. Deze sessie komt overeen met de maandelijkse sessies in het programma.

Bij het aanmelden geef je een tijd aan waarop we je bellen voor een telefonische intake. Als jij en ik aan het eind van de intake beiden verder willen, dan plannen we de sessie in.

De intake is gratis. De investering voor de sessie is € 375,-.

De kracht van Esther is echt de zachtheid, echt geweldig. Dat gevoel kende ik voorheen nog niet. Een stapje dichter bij mezelf (zo ervoer ik dat zelf). De aanrakingen, echt voelen, en mijn hoofd weer leeg.

Paul

Sessie

De eerste sessie die je bij ons doet, heeft de onderstaande opbouw. Latere sessies kunnen hiervan afwijken, maar volgen algemeen dezelfde opbouw.

Wanneer je er bent, mag je eerst even rustig aankomen met een kopje thee. Ik spreek dan de sessie met je door en we kijken hoe je erbij zit, zodat we dat mogelijk mee kunnen nemen in de sessie.

Vervolgens begeleid ik je in een meditatie en gaan we aan de slag met Tantrische oefeningen. Deze zorgen ervoor dat je dieper in je lijf en het moment kunt zakken en dat je bewustzijn zich meer kan openen. Vandaaruit ga ik je meenemen in een liefdevolle Tantramassage, waarbij je je mag overgeven aan het moment.

Tijdens bepaalde oefeningen en tijdens de massage zijn we in principe beiden ontkleed. Heb je daar (nog) een probleem mee, geef dat aan, dan passen we de sessie daarop aan.