Expressie van je seksualiteit en daarin gezien en ontmoet worden

Wil je je graag vrijer in je lijf voelen? Vrijer in lichamelijk contact expressie geven aan je seksualiteit? Je overgeven aan intimiteit en sensualiteit zonder verwachting, zodat er in openheid iets moois kan ontstaan? Zou je graag meer los willen komen van schaamte?

In de Sexual Healing massage mag je seksualiteit en lichamelijkheid gezien worden en ontmoeten we elkaar daarin. In liefde, warmte en met consent samenkomen in een heerlijk moment.

IMG_8942b
Sexual Healing Massage - Hartstreling
Sexual Healing Massage - Hasrtstring - m

Verlang je naar:

 • Vloeiende intimiteit
 • Vrijer zijn in je lichaam
 • Open contact kunnen maken
 • Minder schaamte
 • Meer zelfverzekerdheid in aanraking
 • Je sensualiteit vergroten
 • Zien en gezien worden in je seksualiteit

Kom je dan helen in de warme ontmoeting tijdens de Sexual Healing Massage.

Wat je kunt verwachten

Na een warme ontvangst in de sfeervolle Hartstreling-ruimte mag je lekker landen onder het genot van een kopje thee, waarbij we wensen en grenzen bespreken.

Vervolgens neem ik je mee in een meditatie die je helpt om meer aan te komen in het moment. Op een speelse manier gaan we over naar het ontklede deel van de sessie. Sensueel bewegend mag je je vervolgens helemaal gezien voelen en helemaal zien. Het sensueel zien en gezien worden mag vervolgens overgaan in seksueel zien en gezien worden. Je mag er helemaal zijn, schitterend in je imperfectie en al je expressie.

Van zien en gezien worden gaan we over in het spelen met verlangen in aanraking met een oefening die voor veel van onze cliënten heel bevrijdend is. Hierna is het tijd voor de warme, stromende, sensuele en erotisch massage, waarin je expressie mag geven aan al je gevoelens. Soms spelend, soms verstillend, soms intens. Altijd dichtbij in vrije ontmoeting.

Je mag er helemaal zijn, je helemaal overgeven aan de liefdevolle en sensuele aanraking. In vol contact elkaar ontmoeten met lijf, gevoel en energie, zodat je je seksualiteit kunt bevrijden en je kunt helen. De gedegen opbouw naar de massage toe helpt om vrijer en opener te worden en dit ook mee te nemen in je leven.

Sexual Healing Massage - wat je kunt verwachten

De Sexual Healing Massage is een helende sessie, zorgvuldig opgebouwd met meditaties, oefeningen en massage vol intense aanraking om je seksueel te helen en vrijer te worden. Hoewel we deze sessie wel geven vanuit onze tantrische levenshouding, is het geen Tantramassage. Wil je liever een Tantramassage, kijk dan eens bij de Energetic Flow Tantramassage.

Heb je problemen en/of trauma's op het gebied van intimiteit en/of seksualiteit, dan is deze sessie minder geschikt. Kijk dan bij IntimiTantra.

Ben je op zoek naar diepgaande seksuele bevrijding, dan is het Seksuele Bevrijding traject beter geschikt.

Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling.

Ik was altijd het brave meisje. Bescheiden en keurig. En daarin was ik mezelf helemaal kwijt. Veel daarvan heb ik in o.a. Tantra kunnen helen. Ik ging mezelf stukje bij beetje vrijer voelen en kwam er zo achter wie ik wel was. Geen braaf meisje, maar een liefdevolle vrouw vol stromende seksuele energie.

Door mijn werk met o.a. Tantramassages en intimiteitscoaching kwam ik er steeds meer achter hoe ik anderen, vooral mannen, daarin mee kon nemen en hoe bevrijdend en helend dat voor hen was.

Ik vind het bijzonder dat ik dit met deze sessies kan delen met anderen, met jou!"

Wat je krijgt

Sexual Healing is een intense sessie, die je dit brengt:

 • Vrijer in lijf en energie
 • Onze onverdeelde liefde en aandacht
 • Je seksualiteit helen onder onze warme, zachte begeleiding
 • Sensueel en erotisch genieten
 • Je verlangen mogen uiten
 • Intense, verbonden aanraking
 • Aandacht voor je hele wezen
Sexual Healing Massage - Hartstreling

Kaders in de sessie

Er kan veel in een Sexual Healing sessie. Toch hebben we ook een aantal kaders. De kaders zijn:

Respect voor elkaar en elkaars grenzen.

Geen seks, geen penetratie. Ook al is er veel mogelijk in de aanraking, het gaat voor een deel juist om het loskomen van de gerichtheid op seks wat helpt bij de heling.

We richten ons niet op klaarkomen en vragen dat ook van jou. Niet gericht zijn betekent niet proberen om klaar te komen én niet proberen het te voorkomen. Mocht het in de massage spontaan gebeuren, dan nemen we dat liefdevol mee.

In een groot deel van de sessie is er ruimte voor wederzijdse aanraking. We vragen je dit met respect en zonder dwang te doen.

Sexual Healing bar

Duur en prijs van de Sexual Healing massage

Een sessie duurt ca. 3 uur, maar hou rekening met mogelijke uitloop. Een sessie kan veel impact hebben, dus we raden aan om ook in de uren erna geen afspraken of verplichtingen te hebben. Je bent het tenslotte waard om die tijd in jezelf te investeren.

We geven de massages op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de middag.

De bijdrage voor een 3 uur sessie met Esther: € 299.

Vervolgmogelijkheden

Er zijn twee verschillende Sexual Healing sessies die je kunt doen als vervolg op de Sexual Healing massage. Er zit een opbouw in deze sessies die voortbouwt op de Sexual Healing Massage. Bij beide gelden dezelfde kaders als voor de Sexual Healing Massage.

Mocht je interesse hebben in een vervolg, dan kunnen we die aan het eind van de Sexual Healing Massage bespreken en kijken of en welke bij je past.

Een ander mogelijk vervolg is IntimiTantra. Ook dit kunnen we aan het eind van de sessie bespreken.

Klik hier om een afspraak te maken voor jouw Sexual Healing Massage

Impressie

Massage Esther Eli - 5
Massage Esther Eli - 6
Massage Esther Eli - 4
Massage Esther Eli - 7

gratis