Hartstreling Special - Puur Zintuiglijk Genieten

Heb je behoefte aan diep en intens huid-op-huidcontact? Aan sensuele nabijheid in intense aanraking van al je zintuigen?

In deze Hartstreling Special mag je je helemaal overgeven aan het hier en nu van de pure zintuiglijke ervaring. Mag je de buitenwereld achter je laten en je laten meevoeren in de speelsheid en sensualiteit van je zintuigen. Opgaan in de diepte en het genot van je zintuiglijke ervaringen. Deze intieme Tantrische sessie laat je energie en je verlangen stromen. Intense levensvreugde neem je eruit mee.

Sensual Play
Overgave

Verlang je naar

  • Stromende energie
  • Overgave
  • Vervulling van huidhonger
  • Stromend verlangen
  • Meer contact met je gevoel
  • Intense levensvreugde

Kom je dan overgeven aan de puurheid van je zintuigen in deze verrukkelijke Tantrische sessie Sensual Play.

Ik vond het een fijne sessie, en wel lastig om in woorden te vangen wat het met me gedaan heeft. Het voelde goed en ik was helemaal in het moment,  heel bijzonder. Nog lastig te zeggen wat de werking achteraf is... ik zit nog wel erg in mijn hoofd, dat is natuurlijk ook een proces...

Voor nu was het goed, en heel bijzonder en knap hoe je de sessie leidt, bedankt voor deze ervaring!

Linda

Wat je kunt verwachten

Na een warme ontvangst in de sfeervolle Hartstreling-ruimte mag je lekker even landen onder het genot van een kopje thee. Na enkele verbindende meditaties neem ik je mee in een sensuele reis van de zintuigen. Een reis waarin je de extase van je lichaam kunt ervaren in een innig spel van verlangen en zinnelijk genot.

Je mag er helemaal zijn, je helemaal overgeven aan je senses, in vol contact met je lichaam en je gevoel, zodat je energie gaat stromen en je vervuld wordt van levensgenot. Door de opbouw en de meditatieve sfeer blijft het niet bij het verlangen en genot van de sessie alleen, maar neem je die stromende energie en levensvreugde mee je dagelijks leven in.

Opgeladen en vol energie ga je weer naar huis

Sensual Play is een sessie zonder Tantra-massage, maar juist volledig en zorgvuldig opgebouwd rond het vol ervaren van al je zintuigen en je overgeven aan de sensualiteit en volheid van die ervaring. Je kunt dit zowel geheel gekleed als deels naakt ervaren. We zullen aan het begin van de sessie bespreken waar jij je het prettigst bij voelt.

Heerlijk om dat zo te mogen ervaren en van te genieten. Als dit nu tantra is, dan ben ik meteen fan

W.

Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar liefdevol contact en me kunnen overgeven aan aanraking en aan wat er werkelijk is in het moment. Zonder de hinder van allerlei gedachten en oordelen over mezelf.

Dankzij wat ik in Tantra en andere spirituele stromingen heb geleerd en ervaren, kan ik steeds meer in die overgave komen. Dit leidt tot ervaringen van diepe innerlijke rust, intens stromende energie en extase.

Waar ik bijzonder blij en dankbaar om ben, is dat ik bovendien keer op keer heb ervaren hoe ik ook anderen daarin mee kan nemen. Ik vind het geweldig om te voelen wat dat met mensen doet."

"Mijn naam is Eli. Samen met Esther oprichter en eigenaar van Hartstreling.

Als kind was ik al sterk gericht op de zintuigen. Op horen, zien, ruiken, proeven, maar vooral ook aanraken en aangeraakt worden. Door opvoeding en maatschappij was ik dit steeds meer gaan onderdrukken.

In Tantra vond ik dat terug. Als een thuiskomen in mijn eigen lichaam. Een terugkomen bij mezelf. Dan verstomden de stemmetjes van zelfkritiek en zelfveroordeling en ontstond er vrede.

Die innerlijke vrede, vrijheid en liefde die ik daar zelf in ervoer en nog steeds ervaar, is wat ik anderen ook gun en waarvoor ik dankbaar ben dat ik anderen daarin kan meenemen."

Profielfoto Eli

Wat je krijgt

Sensual Play is een intieme Hartstreling Special die we nu tijdelijk aanbieden. Dit is wat Sensual Play je brengt:

  • Stromende energie en intense levensvreugde, die tot weken na de sessie doorwerken
  • Mijn onverdeelde liefde en aandacht
  • Dichter bij jezelf komen onder mijn zachte, warme begeleiding
  • Intense, liefdevolle aanraking van al je zintuigen
Overgave

Hoe lang duurt dit spel der zinnen ongeveer?

De totale sessie duurt ca. 2 uur, maar hou rekening met uitloop. Een sessie kan veel impact hebben, dus we raden aan om ook in de uren erna geen afspraken of verplichtingen te hebben. Je bent het tenslotte waard om die tijd in jezelf te investeren.

Je kiest zelf bij het maken van de afspraak of je de sessie met Esther (v) of Eli (m) wil ervaren.

Bijdrage voor Sensual Play is € 229.

De kracht van Esther is echt de zachtheid, echt geweldig. Dat gevoel kende ik voorheen nog niet. Een stapje dichter bij mezelf (zo ervoer ik dat zelf). De aanrakingen, echt voelen, en mijn hoofd weer leeg. Nu, een paar dagen later, kan ik er nog van genieten. Nogmaals dank je Esther!

Paul

Voor stellen

Het is ook mogelijk om samen met z'n tweeën, bijvoorbeeld met je partner of een vriend(in), een Sensual Play te boeken. We nemen jullie dan samen mee in dit sensuele spel.

De bijdrage voor Sensual Play als stel met ons samen is € 299.

Veel gestelde vragen

Onderstaande vragen worden me vaak gesteld, dus geef ik er hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Bel of mail me en ik geef je met alle liefde antwoord.

Mag ik jou ook aanraken?
In deze sessie zijn delen waarin ik jou aanraak, waarin jij mij aanraakt en waarin we elkaar aanraken. Voor de delen waar je mij ook mag aanraken, vraag ik je om dat met respect en geïntegreerd te doen. We bouwen daar ook naartoe op in de sessie.

Maakt het uit wat voor kleding ik aanheb?
Het fijnst is het om kleding aan te doen waar je je comfortabel in voelt en waarin je je makkelijk kunt bewegen. Denk bijvoorbeeld aan zachte, soepele stoffen en een broek die niet te strak zit.

Moet ik ervaring hebben met Tantra?
Nee, ervaring met Tantra is niet nodig. Ik begeleid je overal rustig doorheen en ik neem je mee door de sessie. Wat ik je wel wil vragen is om open te staan voor wat je kunt ervaren en wat het je kan brengen.

Kunnen we als stel ook met alleen een van jullie beiden afspreken?
Nee. Sessies voor stellen zijn altijd met ons samen.

Kan ik als 'single' een sessie met jullie samen afspreken?
Nee, daar is deze sessie niet geschikt voor. Wil je toch een Tantrische ervaring met zintuigen met ons beide, dan kunnen we daar maatwerk op maken. Kijk hiervoor bij Tantra voor Jou.