Wil je regelmatig een massage ontvangen, dan kun je een massagepakket aanschaffen met korting. Een pakket bestaat uit 3 tot 6 massagesessies. Hoe groter het pakket, hoe hoger de korting.

Een pakket is gunstig als je minstens eens in de 3 maanden een massage wil ontvangen. De pakketten van 5 of 6 sessies zijn gunstig als je minstens eens in de 2 maanden een sessie wil ontvangen.

Pakketten zijn beschikbaar voor zowel de Energetic Flow Tantramassage als de Sexual Healing massage.

Massagepakket Energetic Flow

Je kunt een massagepakket Energetic Flow aanschaffen, nadat je minstens een keer een Energetic Flow Tantramassage bij ons ervaren hebt.

Er zijn massagepakketten voor de Energetic Flow Tantramassages van elke lengte. Heb je een pakket voor kortere massages en wil je toch een keer een langere massage, dan kun je gebruik maken van de korting van het pakket, waarbij je alleen het verschil bijbetaalt. Ook kun je een sessie tegen bijbetaling opwaarderen naar een 4-handen sessie.

Je krijgt de informatie over de pakketten, inclusief investering en looptijd, aan het eind van de sessie. Heb je al een massage ontvangen voordat we deze pakketten aanboden en heb je interesse, stuur ons dan even een e-mail.

Massagepakket Sexual Healing

Een massagepakket Sexual Healing kun je aanschaffen, nadat je minstens een keer een Sexual Healing massage hebt ontvangen.

De Sexual Healing massages zijn er niet in verschillende lengtes. Je hoeft dus alleen te kiezen hoeveel sessies je in je pakket wil. Wel kun je tegen bijbetaling een sessie uit het pakket opwaarderen naar een 4-handen sessie.

Je krijgt de informatie over de pakketten, inclusief investering en looptijd, aan het eind van de massage.