Kennismaking Hartstrelingmassage

Wil je meer overgave in je leven ervaren?

Zit je veel in je hoofd en wil je daar even los van komen?

Wil je even een moment helemaal voor jezelf?

Wil je genieten én groeien?

Kom dan ervaren wat een Hartstrelingmassage voor je kan betekenen.

Ben je nieuw bij ons? Dan kun je Hartstrelingmassage nu gratis ervaren.*

*Lees verder voor de actievoorwaarden.

Tantrische massage

Wat is Hartstrelingmassage?

In een Hartstrelingmassage mag je helemaal ontspannen, terwijl ik met mijn liefdevolle aanraking je energie laat stromen.

De ontspanning begint al met de warme ontvangst onder het genot van een kopje thee, waarbij we de sessie en je wensen en grenzen bespreken.

Via meditatie, oefening en aanraking begeleid ik je naar de massage toe. Zo kom je al voor de massage in meer overgave en ontspanning, waardoor je de massage intenser kunt ervaren. Dit zorgt ervoor dat je energie sterker kan stromen.

Een Hartstrelingmassage heeft hierdoor een grotere helende werking en werkt ook langer door dan een gewone Tantramassage. Zelfs weken of maanden lang.

Effecten van een Hartstrelingmassage

Wat je kunt ervaren na een Hartstrelingmassage:

  • Stromende energie
  • Meer zelfverzekerdheid
  • Heling*
  • Oplossen van blokkades
  • Diepe ontspanning
  • Meer levensgeluk
  • Overgave

* Onze massages activeren het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, waardoor de massages vaak helend werken. We werken niet therapeutisch, dus we zijn niet gericht op het oplossen van specifieke klachten.

“De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis … In een drukke tijd is het dan goed om even helemaal niets te hoeven en totaal te genieten van alle liefde en intimiteit die ontstaat.” – Wilbert

massages_banner3_overgave

Wat je kunt verwachten

Ik masseer je vanuit mijn liefde, vanuit mijn hart en verbind me dan ook met jou en het goddelijke in jou. Je mag er helemaal zijn, helemaal ontspannen zonder verwachtingen of "moeten", zodat je echt kunt gaan voelen en helemaal uit je hoofd bent.

Na een reis naar binnen via meditatie en oefeningen volgt de massage. Je ligt hiervoor op de futon op de grond. Ik masseer eerst je achterkant, waarna je mag omdraaien en ik je voorkant masseer. Bij de massage sla ik geen enkel plekje van je lichaam over. De massage is intuïtief en kan dus elke keer anders verlopen. Aan het eind van de massage mag je even rustig blijven liggen om de energie te laten bezinken.

Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-eigenaar van Hartstreling. Samen met Eli heb ik Hartstreling opgericht om jou te helpen bereiken wat ik in mijn leven bereikt hebt door Tantra en massage. Lang ben ik op zoek geweest naar acceptatie van mezelf en mezelf kunnen zijn in een wereld waar ik me niet altijd in thuis voelde. Naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan. Door Tantra en andere spirituele trainingen heb ik geleerd bij mezelf te kunnen blijven, in de ervaring en uit mijn hoofd. Ik heb ook geleerd dat ik voluit mag genieten. Ik heb niet alleen ervaren hoe ik dat zelf kan doen, maar ook hoe ik dat door kan geven aan anderen en hoeveel dat mensen brengt."

Voor wie is Hartstrelingmassage?

Een Hartstrelingmassage is niet geschikt, als je op zoek bent naar puur een ontspanningsmassage of een massage die fysieke klachten verlicht. Of als je op zoek bent naar een erotische massage, een hoogtepunt of puur naar intiem contact.

Een Hartstrelingmassage is voor jou, als je meer bij jezelf en in je lijf wil komen. Als je jezelf wil ontwikkelen en jezelf daarin durft tegen te komen. Als je, genietend van weldadige aanraking, wil groeien, jezelf wil ontdekken en de confrontatie aan wil gaan met wat je in jezelf tegenkomt.

tantramassage basis

Gratis Hartstrelingmassage

Als je nieuw bent bij onze Hartstrelingmassages, krijg je onze kennismakingssessie van ca. 1,5 uur gratis.

In deze sessie van ca. 1,5 uur zit alles wat in elke Hartstrelingmassage zit: ontvangst, meditatie, oefening, massage en naliggen. Als je wil, kun je aan het eind ook even douchen.

Hoe gaat dat in z’n werk?

  • Je boekt, betaalt en ervaart de kennismakingssessie. Je investering daarvoor is € 147.
  • Kom je vervolgens binnen twee maanden voor een vervolgsessie Hartstrelingmassage Aandacht of Overgave, dan krijg je je investering voor de kennismakingssessie als korting op dat vervolg.
  • Zo heb je effectief de kennismakingssessie gratis.

Wil je na de kennismaking liever meteen een massagepakket voor de Hartstrelingmassage Aandacht? Dan krijg je ook daarop je investering voor de kennismakingssessie als korting.

Actievoorwaarden

Je kunt gebruik maken van de kennismakingsaanbieding, wanneer je nog niet eerder bij ons bent geweest voor een massage of persoonlijke sessie.

Je betaalt de kennismakingssessie vooraf via de bank.

Je krijgt je betaling als korting op je vervolgafspraak binnen twee maanden.

"Ik heb je Hartstrelingmassage echt mogen ervaren als “wauw”.
Zo liefdevol en rustig en met veel aandacht.

Zucht… zo heerlijk al die energietjes van de aanrakingen, de zachtheid van de aanrakingen op de huid.
Heerlijk om dat zo te mogen ervaren en van te genieten
Als dit nu tantra is, dan ben ik meteen fan." - W

 

Veelgestelde vragen

Onderstaande vragen worden ons vaak gesteld, dus geven we hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Bel of mail ons en we geven je met alle liefde antwoord.

Geef je de massage naakt?
In principe zijn we beiden ontkleed bij een deel van de oefeningen en tijdens de massage. Dit om niets de verbinding in de weg te staan en elkaar in vrijheid en openheid te ontmoeten. Wil je dit niet of is dit nog een stap te ver voor je, dan kunnen we ook deels gekleed blijven. Ik pas hier de sessie op aan.

Is het erg als ik een erectie krijg?
Een erectie is een gezonde reactie van het lichaam. Je hoeft je daar niet voor te schamen. Ik richt me er echter niet op in de massage, en dat vraag ik ook van jou.

Mag ik je aanraken?
Nee, je mag me in deze massage niet aanraken. Ik vraag je ontspannen te ontvangen, zonder je op mij te richten.

Werk je naar een hoogtepunt toe?
Nee, ook niet als je daar tijdens de sessie om vraagt.

Is het erg als ik een orgasme krijg?
Ik vraag je niet te richten op een orgasme. Daarmee bedoel ik dat je niet komt met de verwachting van een orgasme, maar dat je het ook niet probeert tegen te houden. Het is geen probleem als je in de flow en energie van de massage spontaan een orgasme krijgt.

Hoe lang duurt de sessie?
De Hartstrelingmassage Aandacht duurt in totaal ongeveer 1,5 uur, maar hou rekening met wat uitloop. Beter nog is het om ruim de tijd te nemen, zodat de massage nog na kan werken en eventuele emoties tot rust kunnen komen. Hier nemen we dan ook rustig de tijd voor (zonder dat je bij hoeft te betalen).

Kan ik bijbetalen voor een langere massage?
Je kunt niet deze sessie verlengen. Wat wel kan is voor een uitgebreidere sessie kiezen, zoals de Hartstrelingmassage Overgave.