Wil je meer en diepere intimiteit gaan ervaren? Vanuit liefde en verlangen liefhebben en de verbinding aangaan met een ander? Ongeremd, zonder (voor)oordelen en stemmetjes? Zowel je mannelijke als je vrouwelijke kant ontwikkelen, zowel ervoor gaan als ontvangen? Met plezier genieten van intimiteit op een manier die bij jou past in plaats van "hoe het hoort"?

IntimiTantra is hands-on intimiteitscoaching vanuit een Tantrische werkwijze. Je gaat ervaren, uitproberen, voelen, spelen en oefenen met intimiteit in allerlei aspecten. IntimiTantra is zowel een uitdagend als transformerend traject.

Tantra en intimiteit

Traditioneel is Tantra niet gericht op intimiteit, wel intiem van aard. Door mijn jarenlange ervaring als intimiteitscoach te combineren met mijn ervaring als Tantrika, is er een traject ontstaan dat voor snellere doorbraken en diepere transformaties kan zorgen.

De ervaringsgerichte, lichamelijke, accepterende en speelse aspecten met bijbehorende oefeningen en meditaties helpen je ontwikkeling te versnellen en dieper te verankeren.

Voor wie

IntimiTantra is voor mannen die

  • zich op het vlak van intimiteit en erotiek willen ontwikkelen
  • los willen komen van (maatschappelijke) oordelen over seksualiteit en hun eigen seksualiteit willen ontdekken
  • hun onzekerheid en ongemak in omgang met vrouwen zat zijn
  • meer intimiteit in hun (toekomstige) relatie willen ervaren
  • zichzelf willen ontdekken

IntimiTantra is niet gericht op het uitstellen van klaarkomen, sterkere orgasmes, standjes en ander van dat soort kunst- en vliegwerk. Het is gericht op intimiteit, sensualiteit en erotiek ervaren in verbinding en zachtheid.

Knuffel

Voor stellen

Ben je als stel op zoek naar Tantrische intimiteits- en relatiecoaching, kijk dan op De Tantrsiche Relatie.

IntimiTantra traject

IntimiTantra is een traject van 6 maanden met 2 sessies per maand. In die sessies coach ik je aan de hand van meditatie, oefeningen en massages in het in je lichaam en bij jezelf blijven en van daaruit je diepste verlangen te voelen en de intimiteit aan te gaan. Vloeiend gaan we van gekleed naar ontkleed, van oude pijnen naar nieuw plezier, van angst en onzekerheid naar acceptatie en verbondenheid.

Aan het begin van het traject bespreken we wat je wil ontwikkelen en ervaren, wat voor jou de gewenste uitkomst van je traject is. Enkele voorbeelden: jezelf durven laten gaan met een vrouw, kwetsbaar durven zijn in intimiteit, verbinding ervaren tijdens het vrijen, jezelf bevrijden van maatschappelijke rolpatronen, etc.

IMG_8942

Weinig ervaring

Als je weinig of geen ervaring hebt met relaties en seks, kan een IntimiTantra traject geschikt zijn om je seksualiteit te ontdekken. Vaak gaat weinig tot geen ervaring hebben gepaard met schaamte en onzekerheid. Een traject kan je dan helpen om én de ervaring op te doen én de schaamte en onzekerheid achter je te laten.

Tantra voor Jou
Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Ik geef Tantramassages en Tantrasessies sinds 2012 en ben intimiteitscoach sinds 2014.

Lang ben ik op zoek geweest naar acceptatie van mezelf en mezelf kunnen zijn in een wereld waar ik me niet altijd in thuis voelde. Naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan.

Door Tantra en andere spirituele trainingen heb ik geleerd bij mezelf te kunnen blijven, in de ervaring en uit mijn hoofd. Ik heb ook geleerd hoe ik voluit kan genieten en hoe ik mijn verlangen kan volgen in intimiteit zonder me steeds af te vragen of ik het wel goed doe voor de ander.

In mijn jarenlange ervaring als intimiteitscoach en Tantrika heb ik voor veel van mijn cliënten die twee werelden bij elkaar gebracht, waardoor ook zij steeds meer hebben kunnen ervaren om contact en intimiteit aan te gaan vanuit zichzelf en hun eigen verlangen en daarvan intens te genieten.”

Gratis sessie

Voordat je begint aan een IntimiTantra traject, bied ik je een gratis Liefdestransformatie coachingsessie via Zoom aan. In deze sessie van 45-90 minuten gaan we aan de slag met:

  • Helderheid creëren wat voor jou voedende intimiteit, lichamelijke liefde en verbinding inhouden en wat je wat je nodig hebt om daar te komen
  • Verborgen uitdagingen ontdekken die je groei mogelijk saboteren en je weghouden bij je verlangen en geluk

Je verlaat deze sessie met hernieuwde energie en inspiratie om te gaan voor het (liefdes)leven dat je verdient.

Plan een afspraak in voor jouw Liefdestransformatie via onderstaande knop.

Hartstrelingmassages Eenheid

Veelgestelde vragen

gratis