Mensen komen veelvuldig bij ons voor een intense Tantramassage. Toch leg ik ook altijd graag uit wat een Hartstrelingmassage is. Is een Hartstrelingmassage dan geen Tantramassage? Jawel… en nee, toch ook niet helemaal. ‘Hoe zit dat nu?’, zul je denken. Lees verder om het te ontdekken.

Tantra en Tantramassage

Tantra is een oude stroming die gericht is op jezelf ontwikkelen. “Snelweg naar Verlichting” wordt het ook wel genoemd. Tantramassage is een klein stukje van het brede spectrum aan meditaties en oefeningen die Tantra biedt. Kort gezegd heb je klassieke Tantramassage, moderne Tantramassage, en Hartstrelingmassage. Verder heb je nog wat wij Happy Hooker Tantramassage noemen, erotische massages die meestal weinig met Tantra van doen hebben.

Klassieke Tantramassages zijn Kum Nye en Kashmirische massage. Moderne Tantramassages zijn er in vele verschijningsvormen. Hartstrelingmassages zijn unieke sessies speciaal ontwikkeld om je optimaal de gelegenheid te geven om te groeien. We putten daarbij uit meer dan alleen Tantra. Daarover zo meer.

Kashmirische Tandava

Een belangrijke bron van de Hartstrelingmassage is Tandava, de dans van Shiva. In Tandava dans je met het universum, vanuit je hele wezen, met je hele wezen. Zo dansen mijn handen en armen meditatief over je hele lichaam en kun je ervaren dat ik je vanuit mijn hele wezen streel.

Levensenergie

Een essentieel punt in Tantra is onze levensenergie. Levensenergie die vrij kan stromen door ons hele wezen is helend en geeft energie en balans in ons systeem. Ook bij de Hartstrelingmassage werk ik op het laten stromen van je levensenergie, waardoor het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt aangesproken.

Meer energie

Behalve jouw levensenergie laat ik ook mijn levensenergie stromen, nog extra gevoed door energie die ik vanuit het universum door me heen laat stromen. Al die energie neem ik mee in mijn massage, in de verbinding met jou. Daarmee geef ik jouw energie als het ware een extra boost, waardoor ze sterker kan stromen en de massage veel dieper werkt.

Inbedding

Ook de opbouw naar de massage toe laat de massage dieper werken. Deze inbedding met meditatie en oefeningen brengt je in meditatieve staat en maakt je ontvankelijk voor het stromen van de energie. Je energie gaat hierdoor zelfs al stromen nog voordat de massage is begonnen.

Ritueel

Deze hele inbedding en opbouw van een Hartstrelingmassage is eigenlijk van begin tot einde een ritueel. Ritueel verdiept je meditatieve staat en versterkt je ervaring van het hier en nu. Het maakt je los van het leven van alledag. Het versterkt ook de verbinding tussen jou en mij in dat moment. Een extra stukje ritueel is dat ik verbinding maak met het goddelijke. Vanuit het goddelijke in mezelf verbind ik me met het goddelijke in jou. Zo ontmoeten we elkaar op een dieper, of zo je wil hoger, niveau.

Intens

Door de combinatie van ritueel, meditatie, oefeningen en energiewerk ervaren mensen mijn massages meestal als heel intens. Veel intenser dan ze verwachten bij een Tantramassage. Deze combinatie maakt ook dat een Hartstrelingmassage vaak zelfs wekenlang doorwerkt en een blijvend effect heeft op hoe mensen in het leven staan.

Hartstrelingmassage

Nu heb je een boel gelezen, maar ervaren doet natuurlijk meer dan duizend woorden. Ben je nu wel heel benieuwd geworden naar een Hartstrelingmassage? Dan heb ik een prachtig kennismakingsaanbod voor je voor de Hartstrelingmassage Aandacht.

Ben je al eens of vaker bij me geweest? En loop je door het lezen weer helemaal warm voor een intense massage-ervaring? Hier kun je een afspraak maken. Mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Want wat is er nou heerlijker dan het nieuwe jaar met een massagesessie te beginnen? Geen goede voornemens, nee, direct groeien, terwijl je geniet.

Liefs,
Esther

Deel deze pagina op:

gratis