Hemel op Aarde

De Hemel op Aarde, wie wil dat nu niet?

Uniek in Nederland!

Maak een afspraak

Inhoud Hemel op Aarde

Hemel op AardeIn de sessie Hemel op Aarde ga je actief contact maken en aanraken vanuit jezelf en vanuit aandacht. De sessie biedt je meer dan de Hartstrelingmassage Overgave of Hartstrelingmassage Eenheid, maar vraagt daarbij ook meer van je. We maken hier ook gebruik van een wat andere opzet dan bij de andere sessies. Bij deze sessie is enige ervaring vanuit Tantra-workshops wel aan te raden, maar geen noodzaak.

In de hele sessie helpen we je om bij jezelf te blijven en van daaruit met aandacht in het moment te zijn. Na een goede voorbereiding ben je voor een groot deel van de sessie de meer actieve partij (de “gever”). In dat opzicht is deze sessie het tegenovergestelde van de Hartstrelingmassage Overgave.

De sessie duurt van 11:00 uur tot 17:00 uur, maar we zullen zoveel tijd voor je nemen als nodig is om te zorgen dat we je de best mogelijke ervaring geven. Hou voor de zekerheid rekening met uitloop en zorg dat je tot 18:00 uur vrij houdt in je agenda. Maar als het voor jou nodig is, nemen we meer tijd dan dat.

Werkwijze

Je wordt om 11 uur ontvangen door Eli. Bij een kopje thee spreek je met hem rustig de sessie door en bespreek je wat je uit de sessie wil halen. Dan neemt hij je mee in een meditatie, oefeningen en instructie voor de oefeningen en massage in de middag.

Daarna neemt Esther het over. Het begint met elkaar verwennen met een heerlijke lunch, waarbij alle zintuigen mee mogen genieten. Na de lunch volgt meditatie, waarna Esther en jij je ontkleden en elkaar een wassing geven. In principe is de rest van de sessie ontkleed. Esther begeleidt je dan bij oefeningen, waarbij je vanuit jezelf het contact met haar aangaat. Daarna ga je Esther masseren vanuit het in overgave in het moment zijn, waarbij zij je waar nodig begeleidt.

Vanuit deze massage zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van je wensen. Je kunt bijvoorbeeld na al het “geven” ook even ontspannen in “ontvangen” door een massage van Esther. De massage kan ook overgaan in een gezamenlijk geheel waarbij we aan het moment overlaten wat er ontstaat. Of geheel andersom juist in een verstilling. Aan het eind kun je de olie van je af douchen, alleen of samen met Esther.

Wanneer je weer gekleed bent, komt Eli erbij voor het nabespreken van en betekenis geven aan de ervaringen.

 

Mogelijkheden en grenzen

Je bent ontkleed van de wassing t/m de massage. Ook Esther is dan ontkleed om niets de verbinding in de weg te staan en elkaar in vrijheid en openheid te ontmoeten.

We vragen je in verbinding en met respect aan te raken.

Geef je grenzen aan tijdens de voorbespreking en ook gedurende de hele sessie. Dat zullen wij ook doen.

Je seksualiteit, opwinding en alle andere gevoelens zijn welkom in de sessie, zolang je bij jezelf en in de overgave van het moment kunt blijven. Wij zullen je ook steeds daarnaartoe terugbrengen, wanneer dat nodig is. Het is geen erotische sessie!

Opties en prijs

De investering voor Hemel op Aarde is € 827.

Investering voor leden:

  • brons: € 744
  • zilver: € 702
  • goud: € 661

 

Hartstrelingmassage