Zou je ons willen helpen?

Wij zijn namelijk bezig te onderzoeken wat er leeft onder de mensen die geïnteresseerd zijn in Tantra of die daar al mee bezig zijn. Hiervoor hebben we een enquête op onze site gezet, die maar een paar minuten kost om in te vullen. Je zou ons hier ontzettend mee helpen.

We doen het niet uit nieuwsgierigheid (oké, toch ook een klein beetje), maar om te kijken hoe wij je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ben je ook benieuwd naar wat er leeft?

Wij ook, dus we snappen dat. Daarom zullen we in een latere blog de samenvatting en conclusie van de enquête bespreken. En niet alleen dat, ook wat we daarvan voor onszelf geleerd hebben en hoe we dat terug laten komen in onze eigen workshops en sessies.

En je hoeft het niet voor niets te doen

Natuurlijk krijg je er onze dankbaarheid voor terug. En je mag gratis deelnemen aan een van onze transformatie-avonden in februari als je de enquête invult en dat aangeeft.

Het kan anoniem en je zit niet ineens vast aan allerlei mails van ons

Gegevens als naam en e-mailadres vragen we aan het eind van de enquête alleen als je aangeeft iets van ons te willen ontvangen of dat je gratis deel wil nemen aan een transformatie-avond. Jij bepaalt.

Vul hier onze enquête in

En wil je ons nóg een plezier doen? Deel deze blog dan op facebook of twitter, zodat meer mensen de enquête in kunnen vullen.

 

Veel liefde,

Esther en Eli

Deel deze pagina op:

gratis