Hartstrelingmassage

Wil je supervoordelig kennismaken met onze Hartstrelingmassages?

Bekijk hier ons kennismakingsaanbod

Wat we voor je kunnen betekenen

Ben je op zoek naar Tantra-massage of individuele Tantra-sessies, maar net even anders dan het gebruikelijke?

Dan ben je hier aan het goede adres.

Een Hartstrelingmassage is een complete Tantrische sessie met een weldadige Tantra-massage als belangrijkste onderdeel. Je kunt hier kiezen uit 3 opties: Aandacht, Overgave of Eenheid.

De Hemel op Aarde is een uitgebreid en zorgvuldig opgebouwd Tantrisch ritueel, waarin jij de hoofdrol hebt.

Ecstatic Body is een liefdevolle, hartverwarmende Tantrische sessie, volledig en zorgvuldig opgebouwd met heerlijke aanrakingen, meditaties en oefeningen om je te brengen naar diepe ontspanning, overgave en extase.

Deep Relaxation is een weldadige Tantrische sessie waarin je even helemaal tot rust mag komen in liefdevolle aandacht en aanraking. Een mini-vakantie voor de drukke mens.

Tantra voor Jou zijn individuele Tantra-sessies die gericht zijn op wat jij wil ontwikkelen met Tantra.

W 28 mei 2018

Ik heb je Hartstrelingmassage echt mogen ervaren als “wauw”.
Zo liefdevol en rustig en met veel aandacht.

Zucht… zo heerlijk al die energietjes van de aanrakingen, de zachtheid van de aanrakingen op de huid.
Heerlijk om dat zo te mogen ervaren en van te genieten
Als dit nu tantra is, dan ben ik meteen fan. 🙂

Ik wil je dan ook echt super bedanken hiervoor, de rust die je uitstraalt, de zachtheid, en wat ben je een liefdevol persoon.

Jos 7 november 2017 Man

Gisteren mijn eerste Tantra massage gehad en ik heb deze harstrelingmassage als heel aangenaam ervaren. Het geeft me een behaaglijk en goed gevoel in mijn Mindful bestaan. Mindfulness kan en wil ik niet meer wegdenken uit mijn leven. Veel aangelegenheden die terugkomen in deze massage zijn heel herkenbaar en voelen goed. Bovendien voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Esther. Door deze ervaring staat het voor mij vast dat ik doorga met mijn zoektocht naar een liefdevol samenzijn met

...lees verder
Jos    7 november 2017   Man   

Gisteren mijn eerste Tantra massage gehad en ik heb deze harstrelingmassage als heel aangenaam ervaren. Het geeft me een behaaglijk en goed gevoel in mijn Mindful bestaan. Mindfulness kan en wil ik niet meer wegdenken uit mijn leven. Veel aangelegenheden die terugkomen in deze massage zijn heel herkenbaar en voelen goed. Bovendien voelde ik me ontzettend op mijn gemak bij Esther. Door deze ervaring staat het voor mij vast dat ik doorga met mijn zoektocht naar een liefdevol samenzijn met anderen. Tegelijkertijd heb ik ook weer dingen over mezelf geleerd.

René 19 november 2017

Esther heeft me geëerd als mens, als man, in mijn hele zijn.

Wilbert 22 november 2016

De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis. Als je je helemaal overgeeft, tenminste in mijn geval, leer je je eigen gevoel beter herkennen. Verder is grappig dat je een relatie kunt leggen naar hoe je de massage ervaart en zelf mee doet en hoe je in het dagelijkse leven bent. In een drukke tijd is het dan goed om even helemaal niets te hoeven en totaal te genieten van alle

...lees verder
Wilbert    22 november 2016  

De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis. Als je je helemaal overgeeft, tenminste in mijn geval, leer je je eigen gevoel beter herkennen. Verder is grappig dat je een relatie kunt leggen naar hoe je de massage ervaart en zelf mee doet en hoe je in het dagelijkse leven bent. In een drukke tijd is het dan goed om even helemaal niets te hoeven en totaal te genieten van alle liefde en intimiteit die ontstaat. Je kunt geven en nemen zoveel je wilt, het is een prachtige interactie!
Wilbert

Jaap 12 mei 2018 Man

De massage was nog fijner dan ik had verwacht. Ik voelde me door Esther helemaal geaccepteerd zoals ik ben, met alle onvolkomenheden die ik aan mijzelf ervaar. Ik kan er nog steeds van nagenieten en kom graag weer terug. Dank!

Cornelis 19 augustus 2017

Lieve Esther en Eli,
Eerlijk gezegd koos ik voor een vrouw uit basic instinct. Maar na onze sessie denk ik dat het niet uitmaakte. Jouw of jullie benadering heeft mij overtuigd dat qua geloof, gevoel en inspiratie het niet belangrijk is wie. De eerste ontmoeting bij jullie thuis, de sereniteit was al een hartverwarmende ervaring. Dan de sessie waarvan ik echt dacht dit duurt te lang, was echt een verademing. Een bespotting van mezelf, omdat ik niet kon geloven hoe

...lees verder
Cornelis    19 augustus 2017  

Lieve Esther en Eli,
Eerlijk gezegd koos ik voor een vrouw uit basic instinct. Maar na onze sessie denk ik dat het niet uitmaakte. Jouw of jullie benadering heeft mij overtuigd dat qua geloof, gevoel en inspiratie het niet belangrijk is wie. De eerste ontmoeting bij jullie thuis, de sereniteit was al een hartverwarmende ervaring. Dan de sessie waarvan ik echt dacht dit duurt te lang, was echt een verademing. Een bespotting van mezelf, omdat ik niet kon geloven hoe mooi het was. Onvergetelijk. Zo bijzonder dat je bijna denkt: dit kan mij maar een keer overkomen. Een ding weet ik zeker: ik moet terug, want zoveel energie mij gegeven kan ik nergens meer ter wereld ontvangen.
Dank

Frans 23 februari 2017

Na eerder twee mooie massage sessies (overgave en eenheid) heb ik de hemel op aarde sessie met Esther ervaren.
Het was een mooie sessie. Het was bijzonder, ik voelde me gelijk vertrouwd, er was veiligheid, respect en verbondenheid. Liefdevol en er stroomde energie. Het proces van contact maken was als een spannende reis, alles liep op zo’n natuurlijke manier met toewijding, warmte en overgave. We waren met zijn tweeën voor uren samen in onze verbondenheid, energie en eenheid. We genoten

...lees verder
Frans    23 februari 2017  

Na eerder twee mooie massage sessies (overgave en eenheid) heb ik de hemel op aarde sessie met Esther ervaren.
Het was een mooie sessie. Het was bijzonder, ik voelde me gelijk vertrouwd, er was veiligheid, respect en verbondenheid. Liefdevol en er stroomde energie. Het proces van contact maken was als een spannende reis, alles liep op zo’n natuurlijke manier met toewijding, warmte en overgave. We waren met zijn tweeën voor uren samen in onze verbondenheid, energie en eenheid. We genoten van wat er ontstond met alle gevoelens en emoties: Hemel op aarde.

Paul 22 maart 2018 Man

Beste lieve Esther,
Ik heb een kennismaking Hartstrelingmassage van je mogen ontvangen, een liefdevolle, waardevolle, en rustige massage.
De kracht van Esther is echt de zachtheid, echt geweldig. Dat gevoel kende ik voorheen nog niet. Een stapje dichter bij mezelf (zo ervoer ik dat zelf). De aanrakingen, echt voelen, en mijn hoofd weer leeg.
Nu, een paar dagen later, kan ik er nog van genieten.
Nogmaals dank je Esther!

Jan Kuijt 30 september 2016

Lieve Esther,
Sinds oktober 2015 ontvang ik periodiek jouw intuïtieve massages, veelal samen met meditatie en oefeningen. Dat totaalpakket brengt me dieper bij mezelf en laat me steeds meer met het hart doen dan met het hoofd en dat was en is ook mijn intentie en reden waarom ik naar je toe ben gekomen.
Jouw aanpak brengt mij veel en dat is dan ook de reden waarom ik steeds weer graag de reis naar Westervoort wil maken. Jouw rust, “no

...lees verder
Jan Kuijt    30 september 2016  

Lieve Esther,
Sinds oktober 2015 ontvang ik periodiek jouw intuïtieve massages, veelal samen met meditatie en oefeningen. Dat totaalpakket brengt me dieper bij mezelf en laat me steeds meer met het hart doen dan met het hoofd en dat was en is ook mijn intentie en reden waarom ik naar je toe ben gekomen.
Jouw aanpak brengt mij veel en dat is dan ook de reden waarom ik steeds weer graag de reis naar Westervoort wil maken. Jouw rust, “no nonsens” aanpak en massages zijn naast leerzaam ook een genot en waarom zou dat niet zo mogen zijn. Warme handen van een mooie, lieve vrouw brengen me in een heel ontspannen situatie waarin ik ook optimaal kan genieten. En tenslotte ga ik energieker bij je vandaan dan ik bij je kwam. Hoe dat komt ? Geen idee, maar het gebeurt. Fantastisch. Tot spoedig weerzien.

René 19 januari 2018 m

Vanmiddag van Esther de hartstrelingmassage eenheid ontvangen. Na aankomst even tot rust gekomen na de filestress met een kopje thee. Door haar rustige uitstraling voel je je meteen op je gemak.
Esther legde me de hele sessie uit. Zorgvuldig stelde ze ook een aantal vragen en daarna zijn we gestart met de sessie. In principe verloopt die zoals beschreven op de website, maar Esther stemt wel zorgvuldig af. Het werd geen standaard verhaal en je voelt je de hele tijd

...lees verder
René    19 januari 2018   m   

Vanmiddag van Esther de hartstrelingmassage eenheid ontvangen. Na aankomst even tot rust gekomen na de filestress met een kopje thee. Door haar rustige uitstraling voel je je meteen op je gemak.
Esther legde me de hele sessie uit. Zorgvuldig stelde ze ook een aantal vragen en daarna zijn we gestart met de sessie. In principe verloopt die zoals beschreven op de website, maar Esther stemt wel zorgvuldig af. Het werd geen standaard verhaal en je voelt je de hele tijd speciaal. Heel goed waren de zogenaamde freeze-momenten waardoor ik weer even helemaal uit het hoofd en bij mijn gevoel kon komen. Dat werkte voor mij erg goed. Na de meditaties en de oefeningen de massage ondergaan. Er ontstaat als vanzelf een soort flow waarbij de energie rijkelijk stroomt. Het was zalig. Na de sessie hield Esther me goed bij de les. We bespraken de sessie nog na en ook dat was leerzaam en prettig. Het is geen doen om de totale ervaring hier te beschrijven maar neem van mij aan dat het erg fijn was.

Berend 20 juni 2017

Ik heb die middag met jou als heel bijzonder mooi ervaren. Heel liefdevol. De nazorg was ook heel fijn, dat je me tijd gaf om te landen. De massage heeft een heel positief effect gehad op mij, ik voelde me weer veel meer één met mezelf.
Er is weer verbinding en de seksuele energie stroomt veel beter door mijn lichaam. Heb ook weer zin gekregen om te vrijen en dat lukt ook weer.

Ed 11 april 2019

De Ecstatic Body sessie was een heerlijke sessie met een hele fijne opbouw, een soort reset van de dagelijkse beslommeringen. Via verschillende oefeningen stapsgewijs naar jezelf in het nu en uit je hoofd in je lijf, waarbij al het oordelen als vanzelf verdwijnt. Helemaal niet zweverig, maar vooral praktisch. Het is ook een leerproces, het zal telkens iets makkelijker gaan en er wordt niets van je verwacht (geen oordeel), dat is zo fijn! Twee korte deelmassages tussendoor maken er een

...lees verder
Ed    11 april 2019  

De Ecstatic Body sessie was een heerlijke sessie met een hele fijne opbouw, een soort reset van de dagelijkse beslommeringen. Via verschillende oefeningen stapsgewijs naar jezelf in het nu en uit je hoofd in je lijf, waarbij al het oordelen als vanzelf verdwijnt. Helemaal niet zweverig, maar vooral praktisch. Het is ook een leerproces, het zal telkens iets makkelijker gaan en er wordt niets van je verwacht (geen oordeel), dat is zo fijn! Twee korte deelmassages tussendoor maken er een mooie eenheid en “reis” van. Een reis waarna je je heerlijk relaxt en ontspannen voelt en je hoofd lekker “leeg” is. Esther begeleidt alle stappen heel rustig en past alles aan zodat het bij jou past...

Joop Jansen 25 januari 2017

Hallo Esther en Eli,
Wat hebben jullie mij heerlijk verwend met de massage. En Eli, dankzij jou heb ik weer iets meer vertrouwen in de mensheid gekregen en durf ik een heel klein stukje meer om me heen te kijken en zie ik nu niet zo gauw meer verkeerde mannen, al blijf ik wel zeer alert.
Esther, jullie hebben de naam Hartstreling; wel, dat hart zit bij jou wel op de goede plek en zolang ik leef, zal ik jou

...lees verder
Joop Jansen    25 januari 2017  

Hallo Esther en Eli,
Wat hebben jullie mij heerlijk verwend met de massage. En Eli, dankzij jou heb ik weer iets meer vertrouwen in de mensheid gekregen en durf ik een heel klein stukje meer om me heen te kijken en zie ik nu niet zo gauw meer verkeerde mannen, al blijf ik wel zeer alert.
Esther, jullie hebben de naam Hartstreling; wel, dat hart zit bij jou wel op de goede plek en zolang ik leef, zal ik jou nooit meer vergeten. Vooral wat jij mij hebt geleerd en gedaan hebt, ik ben er nog steeds heel erg van onder de indruk. Geweldig was dat en nogmaals zeer veel dank daarvoor.
Ik weet niet of ik nog ooit een massage zal aangaan, maar als ik het weer ga doen, dan wil ik dat weer door jullie samen laten doen.
Joop

Effecten van een Hartstrelingmassage

Door de opbouw van de sessie bij een Hartstrelingmassage zorgen we ervoor dat je je meer kunt gaan overgeven en er meer (seksuele) energie kan stromen tijdens de massage, waardoor deze dieper en langer doorwerkt. Weken tot maanden lang.

Wat er allemaal kan ontstaan door een Hartstrelingmassage:

 • Diepe ontspanning
 • Stromende energie
 • Oplossen van blokkades
 • Heling*
 • Overgave
 • Genieten van het leven
 • Spontaniteit
 • Stromende seksuele energie

* Onze massages activeren het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest, waardoor de massages vaak helend werken. We werken niet therapeutisch, dus we zijn niet gericht op het oplossen van specifieke klachten.

"Ik ben Esther, mede-eigenaar van Hartstreling. Ik heb samen met mijn man Hartstreling opgericht om jou te helpen bereiken wat ik in mijn leven bereikt hebt door Tantra en massage. Lang ben ik op zoek geweest naar acceptatie van mezelf en mezelf kunnen zijn in een wereld waar ik me niet altijd in thuis voelde. Naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan. Door Tantra en andere spirituele trainingen heb ik geleerd bij mezelf te kunnen blijven, in de ervaring en uit mijn hoofd. Ik heb ook geleerd dat ik voluit mag genieten. Ik heb niet alleen ervaren hoe ik dat zelf kan doen, maar ook hoe ik dat door kan geven aan anderen en hoeveel dat mensen brengt."

Profielfoto Esther

Wat wij anders doen

 • Jij staat centraal en niet een vast programma of een vaste massage
 • Je mag er zijn zoals je bent
 • We nemen de tijd voor jou en je proces, zonder je te confronteren met extra kosten
 • We communiceren open, direct, eerlijk en zonder schaamte en ook jou daartoe uitnodigen
 • We zien Tantra en seksualiteit niet als gescheiden, maar Tantra omvat voor ons seksualiteit en sensualiteit, zonder op erotiek gericht te zijn
 • We gaan uit van gelijkwaardigheid en er dus, afhankelijk van de sessie, ook ruimte is om ons aan te raken, maar nooit de verplichting

“Ik ben ontroerd geraakt door de inleving, zorg en aandacht die zowel Esther als Eli investeren”
– Bert

Voordelig kennismaking

Ben je nieuw bij ons, dan kun je voordelig kennismaken met ons en onze sessies.

Hoe voordelig?

Je krijgt meer dan 40% korting!

Meer genieten van

Tantramassage

Wil je ook zo graag tips om nog meer te kunnen genieten van Tantramassages?

Ben je benieuwd welke invloed je daar zelf op hebt?

Download dan nu gratis dit e-boek.
Al meer dan 400 mensen gingen je voor.