Hartstrelingmassage Overgave

Maak een afspraak

Onze Hartstrelingmassage Overgave is een verdiepende en helende Tantra-massage, waarin je je helemaal mag overgeven aan de energie die in je mag gaan stromen. Doordat ik jouw levensenergie (ook wel seksuele energie of kundalini genoemd) in overgave laat stromen, kunnen blokkades opgelost worden en zal het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt worden. Dit wordt versterkt door het gebruik van body-to-body en andere technieken.

De massage wordt vooraf gegaan door een meditatie en een aantal oefeningen, zodat de massage dieper binnen kan komen en de energie beter zijn werk kan doen.

Wat je kunt verwachten

Hartstrelingmassage OvergaveIk masseer je vanuit mijn liefde, vanuit mijn hart en verbind me dan ook met jou en het goddelijke in jou. Je mag er helemaal zijn, helemaal ontspannen zonder verwachtingen of “moeten”, zodat je echt kunt gaan voelen en helemaal uit je hoofd bent.

Door de stromende energie waarmee ik werk, kan een massage helend werken. Ik werk niet gericht op klachten, maar laat aan je lichaam en onderbewustzijn over waar je energie nodig is en reageer hier intuïtief op. Jouw systeem is intelligent en weet beter wat er nodig is dan jouw of mijn hoofd. Dit kan wel betekenen dat er lichamelijk of emotioneel wat geraakt wordt. Dit kan ik opvangen en begeleiden, zodat je er sterker en completer uit komt.

In een Tantra-massage, dus ook in de Hartstrelingmassage Overgave, masseer ik het hele lichaam, inclusief geslacht. In het geslacht zitten vaak blokkades die voor verschillende lichamelijke of emotionele klachten kunnen zorgen. Door het geslacht op een bijzondere manier mee te nemen in de massage verhoog ik de energie die ik van daaruit weer verspreid over het lichaam. Hierdoor krijgt de massage een diepere werking.

In de Hartstrelingmassage Overgave maak ik gebruik van meer dan alleen mijn handen. Door body-to-body en andere technieken kan ik meer verdieping aanbrengen in de energie.

Je mag me tijdens de massage aanraken, zolang dit past in de flow van de massage. Ik vraag je hierbij met respect aan te raken en niet te richten op “lekkere plekjes”, maar mij ongericht en geïntegreerd aan te raken.

Profielfoto EstherWie ben ik

Ik ben Esther en ik geef sinds 2012 professioneel Tantra-massage. Zelf ben ik lang op zoek geweest naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan. Met behulp van verschillende spirituele trainingen, waaronder tantra, heb ik dit ervaren. En dat niet alleen, ik heb ook geleerd om met energie te werken en dit in te zetten om anderen te helpen. Het mooie van Tantra-massage, zoals wij die geven, is dat ik daarin het liefdevolle aanraken kan combineren met het energetisch werk. Hiermee wil ik jou geven wat ik zelf als heel waardevol, helend en verdiepend heb ervaren.


“De massage bij Esther heb ik niet alleen als een massage ervaren, maar meer als een totaalbelevenis. Als je je helemaal overgeeft, tenminste in mijn geval, leer je je eigen gevoel beter herkennen. Verder is grappig dat je een relatie kunt leggen naar hoe je de massage ervaart en zelf mee doet en hoe je in het dagelijkse leven bent … het is een prachtige interactie!” – Wilbert


Verloop van de sessie

Ik verwelkom je met een kopje thee of glaasje water, waarbij we even kennismaken en de sessie bespreken, inclusief jouw en mijn grenzen.

Deel van de voorbereiding op de massage is dat je even gaat douchen. Zo gaan je huid en je lichaam al open staan voor de aanraking en de energie en kan de energie meer gaan stromen.

Na de kennismaking volgt de reis naar binnen, waarbij ik je begeleid in meditatie en oefeningen. In deze oefeningen maak je verbinding met je eigen lijf, je gevoel en je energie en we maken verbinding met elkaar. Hierdoor werkt de massage vervolgens dieper, veel dieper dan het zou doen zonder deze oefeningen.

Op deze reis naar binnen volgt de massage. Je ligt hiervoor op de futon op de grond. Ik masseer eerst je achterkant, waarna je mag omdraaien en ik je voorkant masseer. Bij de massage sla ik geen enkel plekje van je lichaam over. De massage is intuïtief en kan dus elke keer anders verlopen. Aan het eind van de massage liggen we samen na, waardoor in een geborgen sfeer de energie bij je kan bezinken.

We praten nog kort na en wanneer je dat wil, kun je nog even douchen.

Praktische informatie

De totale sessie duurt 3 à 4 uur. Het beste is om nog ruimer de tijd te nemen, zodat de massage nog na kan werken en eventuele emoties tot rust kunnen komen. Hier nemen we dan ook rustig de tijd voor (zonder dat je bij hoeft te betalen).

De investering voor de sessie is € 307.

Investering voor leden:

  • brons: € 276
  • zilver: € 260
  • goud: € 245

Je kunt ook bellen voor een afspraak op: 06-10996723

Veelgestelde vragen

Onderstaande vragen worden ons vaak gesteld, dus geven we hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt, bel of mail ons dan en we geven je met alle liefde antwoord.

Geef je de massage naakt?
Ja, om niets de verbinding in de weg te laten staan en elkaar in vrijheid en openheid te ontmoeten.

Mag ik je aanraken?
Ja, je mag me in deze massage aanraken, zolang je dat met respect en geïntegreerd doet. Dit betekent dat je je bij de aanraking niet richt op (seksuele) bevrediging.

Werk je naar een hoogtepunt toe?
Nee, en daar hoef je ook niet om te vragen.

Is het erg als ik een orgasme krijg?
Ik vraag je niet te richten op een orgasme. Daarmee bedoel ik dat je niet komt met de verwachting van een orgasme, maar dat je het ook niet probeert tegen te houden. Het is geen probleem als je in de flow en energie van de massage spontaan een orgasme krijgt.