Hartstrelingmassage Eenheid

Maak een afspraak

De Hartstrelingmassage Eenheid is een tantrasessie, waarin ik een setting creëer voor transformatie en ontwikkeling. Door er een zorgvuldig op jou en jouw proces aangepaste sessie van te maken, kunnen we samen voorbij verbinding en in eenheid komen, van meditatie via oefeningen naar de massage. Dit schept ook de voorwaarden om voorbij de massage te gaan en bliss en spirituele extase te ervaren.

De oefeningen en kaders vragen ook wat van jou en ik raad je daarom nadrukkelijk aan om deze sessie alleen te doen als je al ervaring hebt bij ons in een Hartstrelingmassage Overgave of anders de combinatie van zowel tantramassage als tantraworkshops bij anderen.

Wanneer je bij “voorbij de massage gaan” denkt aan seks of seksuele handelingen, dan is deze sessie niet voor jou. Lees ook de veelgestelde vragen zorgvuldig.

Wat je kunt verwachten

Hartstrelingmassage EenheidIk stem de sessie af op jouw proces en waar jij heen wil in je ontwikkeling. Dit kan zijn aan de hand van wat we besproken hebben aan het eind van een vorige Hartstreling sessie of aan de hand van een (telefonische) intake.

Ik verbind me aan het begin van de sessie met jou en jouw proces, waardoor ik ook steeds tijdens de sessie de meditaties en oefeningen kan bijstellen. Zo kan ik je zo diep mogelijk brengen en kan er zoveel mogelijk ontwikkeling en transformatie bij je plaatsvinden. Hierdoor kan ik niet vooraf zeggen wat we precies gaan doen.

Globaal gezien beginnen we wel met meditatie en oefeningen om je dieper in jezelf te brengen en meer ruimte te geven aan je stromende energie. Van daaruit gaan we de massage in, waarbij je ontvangend begint, maar er ruimte kan komen voor een eenheid waarin we samen gaan stromen en samen kunnen gaan bewegen. Van daaruit kan wildheid en extase ontstaan of kun je in een staat van bliss komen.

Ik kan wel vooraf zeggen dat het een bijzondere en diepgaande ervaring gaat worden, maar ik kan geen garanties geven over in hoeverre er wildheid, extase of bliss zal ontstaan. Dit kun je namelijk niet afdwingen. We kunnen alleen de voorwaarden zoveel mogelijk scheppen en dan komt het vanzelf wel of niet. Hoe meer oefening je hebt in tantrische spontaniteit, hoe groter de kans.

Wel ontwikkelt vrijwel iedereen zich in deze sessies en kunnen er mooie transformaties plaatsvinden. De sessie is dus altijd waardevol.

Profielfoto EstherWie ben ik

Ik ben Esther en ik geef sinds 2012 professioneel tantramassage. Zelf ben ik lang op zoek geweest naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan. Met behulp van verschillende spirituele trainingen, waaronder tantra, heb ik dit ervaren. En dat niet alleen, ik heb ook geleerd om met energie te werken en dit in te zetten om anderen te helpen. Het mooie van tantramassage, zoals wij die geven, is dat ik daarin het liefdevolle aanraken kan combineren met het energetisch werk. Hiermee wil ik jou geven wat ik zelf als heel waardevol, helend en verdiepend heb ervaren.


“Sinds oktober 2015 ontvang ik periodiek jouw intuïtieve massages, veelal samen met meditatie en oefeningen. Dat totaalpakket brengt me dieper bij mezelf en laat me steeds meer met het hart doen dan met het hoofd en dat was en is ook mijn intentie en reden waarom ik naar je toe ben gekomen. […] Jouw rust, “no nonsens” aanpak en massages zijn naast leerzaam ook een genot […] Fantastisch.” – Jan


Verloop van de sessie

Ik verwelkom je met een kopje thee of glaasje water, waarbij we even kennismaken en de sessie bespreken, inclusief jouw wensen en grenzen.

Na de kennismaking ga je douchen of geef ik je een wassing, zodat je lichamelijk en energetisch schoon aan de sessie begint. Daarna neem ik je mee in meditatie en oefeningen, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Op de oefeningen volgt de massage, waarbij ik vrijwel altijd begin met je achterkant, gevolgd door je voorkant. In de flow en verbinding mag deze massage overgaan naar bewegen en aanraken in eenheid. Hierbij is er veel mogelijk en zijn er weinig grenzen.

Ik zorg voor een goede afbouw aan het eind, zodat je weer geaard het dagelijkse leven in kunt. Aan het eind praten we nog na en wanneer je dat wil, kun je nog even douchen.

Praktische informatie

De totale sessie duurt 4 à 5 uur. Een sessie kan veel impact hebben, dus ik raad aan om ook in de uren erna geen afspraken of verplichtingen te hebben. Je bent het tenslotte waard om die tijd in jezelf te investeren.

De investering voor de sessie is € 517.

Investering voor leden:

  • brons: € 465
  • zilver: € 439
  • goud: € 413

Je kunt ook bellen voor een afspraak op: 06-10996723

Veelgestelde vragen

Onderstaande vragen worden ons vaak gesteld, dus geven we hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt, bel of mail ons dan en we geven je met alle liefde antwoord.

Geef je de massage naakt?
Ja, om niets de verbinding in de weg te laten staan en elkaar in vrijheid en openheid te ontmoeten.

Mag ik je aanraken?
Ja, je mag me in deze massage aanraken, zolang je dat met respect en geïntegreerd doet. Dit betekent dat je je bij de aanraking niet richt op (seksuele) bevrediging.

Werk je naar een hoogtepunt toe?
Nee, en daar hoef je ook niet om te vragen.

Is het erg als ik een orgasme krijg?
Ik vraag je niet te richten op een orgasme. Daarmee bedoel ik dat je niet komt met de verwachting van een orgasme, maar dat je het ook niet probeert tegen te houden. Het is geen probleem als je in de flow en energie van de massage spontaan een orgasme krijgt.

In Tantra kan toch alles ontstaan?
In spontaniteit kan er inderdaad alles ontstaan, maar bedenk daarbij wel dat in tantra spontaniteit heel wat anders is dan impulsiviteit. Spontaniteit vraagt veel oefening en inzet om dat te leren bereiken. Spontaniteit ontstaat namelijk pas als er totale overgave is en geen gerichtheid meer. Dan is er geen behoefte meer aan dat er iets ontstaat en alleen in deze leegte is er ruimte voor alles.