Hartstreling Tantramassage

Maak een afspraak

Onze Hartstreling Tantramassage is een liefdevolle Tantramassagesessie, waarin je helemaal mag ontspannen, terwijl ik je energie laat stromen. Doordat ik jouw levensenergie (ook wel seksuele energie of kundalini genoemd) in ontspanning laat stromen, kunnen blokkades opgelost worden en zal het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt worden.

De massage wordt vooraf gegaan door een meditatie en een aantal oefeningen, zodat de massage dieper binnen kan komen en de energie beter zijn werk kan doen.

Wat je kunt verwachten

Hartstrelingmassage AandachtIk masseer je vanuit mijn liefde, vanuit mijn hart en verbind me dan ook met jou en het goddelijke in jou. Je mag er helemaal zijn, helemaal ontspannen zonder verwachtingen of "moeten", zodat je echt kunt gaan voelen en helemaal uit je hoofd bent.

Door de stromende energie waarmee ik werk, kan een massage helend werken. Ik werk niet gericht op klachten, maar laat aan je lichaam en onderbewustzijn over waar je energie nodig is en reageer hier intuïtief op. Jouw systeem is intelligent en weet beter wat er nodig is dan jouw of mijn hoofd. Dit kan wel betekenen dat er lichamelijk of emotioneel wat geraakt wordt. Dit kan ik opvangen en begeleiden, zodat je er sterker en completer uit komt.

Hele lichaam

In een Tantramassage, dus ook in deze Hartstreling Tantramassagesessie, masseer ik het hele lichaam, inclusief geslacht. In het geslacht zitten vaak blokkades die voor verschillende lichamelijke of emotionele klachten kunnen zorgen. Door het geslacht mee te nemen kan ook hier de energie stromen en kunnen deze blokkades oplossen. Er wordt verder geen speciale aandacht gegeven aan het geslacht. Het wordt meegenomen op dezelfde manier als elk ander deel van het lichaam.

Profielfoto Esther

Wie ben ik

Ik ben Esther en ik geef sinds 2012 professioneel Tantra-massage. Zelf ben ik lang op zoek geweest naar liefdevol contact, liefdevol aangeraakt worden en liefdevol kunnen aanraken, zonder dat er daarmee verwachtingen ontstaan. Met behulp van verschillende spirituele trainingen, waaronder Tantra, heb ik dit ervaren. En dat niet alleen, ik heb ook geleerd om met energie te werken en dit in te zetten om anderen te helpen. Het mooie van Tantra-massage, zoals wij die geven, is dat ik daarin het liefdevolle aanraken kan combineren met het energetisch werk. Hiermee wil ik jou geven wat ik zelf als heel waardevol, helend en verdiepend heb ervaren.


"Esther, jullie hebben de naam Hartstreling; wel, dat hart zit bij jou wel op de goede plek en zolang ik leef, zal ik jou nooit meer vergeten. Vooral wat jij mij hebt geleerd en gedaan hebt, ik ben er nog steeds heel erg van onder de indruk. Geweldig was dat en nogmaals zeer veel dank daarvoor." - Joop


Verloop van de sessie

Ik verwelkom je met een kopje thee of glaasje water, waarbij we even kennismaken en de sessie bespreken, inclusief jouw en mijn grenzen.

Deel van de voorbereiding op de massage is dat je even gaat douchen. Zo gaan je huid en je lichaam al open staan voor de aanraking en de energie en kan de energie meer gaan stromen.

Na de kennismaking volgt de reis naar binnen en begeleid ik je bij een meditatie en een aantal oefeningen om de verbinding met je eigen lichaam en tussen ons te verdiepen. Hierdoor werkt de massage dieper.

Op deze reis naar binnen volgt de massage. Je ligt hiervoor op de futon op de grond. Ik masseer eerst je achterkant, waarna je mag omdraaien en ik je voorkant masseer. Bij de massage sla ik geen enkel plekje van je lichaam over. De massage is intuïtief en kan dus elke keer anders verlopen. Aan het eind van de massage mag je even rustig blijven liggen om de energie te laten bezinken.

We praten nog kort na en wanneer je dat wil, kun je nog even douchen.

Praktische informatie

De totale sessie duurt ongeveer 2 uur, maar hou rekening met wat uitloop. Beter nog is het om ruim de tijd te nemen, zodat de massage nog na kan werken en eventuele emoties tot rust kunnen komen. Hier nemen we dan ook rustig de tijd voor (zonder dat je bij hoeft te betalen).

De waarde van deze liefdevolle Hartstreling Tantramassage is € 247.

Omdat we je graag een stukje tegemoet komen, vragen we dat er niet voor. In plaats daarvan is je investering voor deze sessie € 197.

Is dit je eerste kennismaking met Hartstreling Tantramassage, dan krijg je zelfs nog € 50 extra korting en betaal je maar 147 euro.

Investering voor leden:

  • brons: € 177
  • zilver: € 167
  • goud: € 157

Je kunt ook bellen voor een afspraak op: 06-10996723

Veelgestelde vragen

Onderstaande vragen worden ons vaak gesteld, dus geven we hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt, bel of mail ons dan en we geven je met alle liefde antwoord.

Geef je de massage naakt?
In principe wel, om niets de verbinding in de weg te laten staan en elkaar in vrijheid en openheid te ontmoeten. Hou je liever wat aan, dan is dat geen probleem.

Mag ik je aanraken?
Nee, je mag me in deze massage niet aanraken. Ik vraag je ontspannen te ontvangen, zonder je op mij te richten.

Werk je naar een hoogtepunt toe?
Nee, en daar hoef je ook niet om te vragen.

Is het erg als ik een orgasme krijg?
Ik vraag je niet te richten op een orgasme. Daarmee bedoel ik dat je niet komt met de verwachting van een orgasme, maar dat je het ook niet probeert tegen te houden. Het is geen probleem als je in de flow en energie van de massage spontaan een orgasme krijgt.