Hiep, hiep, hoera! Hartstreling heeft een kindje!

Zijn naam:

Innerlijk Vrij

favico

Lengte, gewicht, aantal vingertjes en teentjes…

Innerlijk Vrij is natuurlijk geen nieuw mensje, maar een nieuw deel van ons aanbod. Een nieuwe naam en een nieuwe website met een eigen stijl.

We hebben Innerlijk Vrij in het leven geroepen, omdat we merkten dat er verwarring ontstond over de inhoud van de workshop die we onlangs gegeven hebben. Hoewel we er niets noemden over massage of Tantra, werd er wel de link gelegd, omdat dat voor veel mensen bij Hartstreling hoort.

Het verschil tussen Innerlijk Vrij en Hartstreling

Bij Innerlijk Vrij kun je terecht voor workshops en trainingen die gericht zijn op authentiek jezelf zijn en innerlijke vrijheid. Hierbij maken we van meer gebruik dan alleen Tantra, terwijl Hartstreling gefocust blijft op Tantra. Hiermee hopen we dat we het voor jou duidelijker maken, zodat je beter weet waar je aan toe bent.

En voor de duidelijkheid beschrijf ik hieronder kort welk aanbod er bij welke naam hoort.

Het aanbod bij Innerlijk Vrij

Als eerste vind je bij Innerlijk Vrij de middagworkshop Meer Leven!, die we eerst nog hier bij Hartstreling aangekondigd hadden. Deze workshop staat voor december weer gepland, nu met de iets gewijzigde naam en inhoud Meer Leven! – Ervaar jezelf, ontmoet de ander. Ook begint in februari hier de training Authentiek jezelf – Meer geluk, meer vrijheid, die bestaat uit 5 zaterdagen. Meer hierover kun je vinden op de website innerlijkvrij.nl.

Het aanbod bij Hartstreling

Bij Hartstreling blijven we ons richten op Tantra: Tantramassage en Tantrasessies. De Tantramassages vind je terug bij de Hartstrelingmassages, waarbij we de massage inbedden in een verdiepende sessie en waarbij de massage een combinatie is van Tantramassage en energiewerk, waardoor het nog dieper en langer kan doorwerken. We merken dat sinds onze sessies hiernaar doorgegroeid zijn, we daar onverminderd positieve reacties op blijven krijgen.

De Tantrasessies zijn een tijdje van onze website weg geweest, omdat we aan het kijken waren hoe en waarmee we jullie het beste van dienst konden zijn. Het eerste resultaat daarvan is het juweeltje Even je hoofd uit, een Tantrasessie van ongeveer een uur die precies doet wat de naam zegt. Ook de Tantra-ervaringssessies gaan terugkomen, maar net als de massages ook in een nieuw jasje dat past bij onze ontwikkeling en bij de behoeften van onze klanten.

En om vast een tipje van de sluier op te lichten: Voor het einde van het jaar komen we ook met Tantra-workshops en -cursussen, waarvan een deel online. Meer zeggen we nog niet, dat blijft nog een verrassing.

Kraamcadeaus

En wie een “kindje” krijgt, geeft cadeautjes weg. Geen beschuit met muisjes, maar…

Een gratis boekje “De 8 grootste fabels over jezelf zijn” dat je kunt vinden op de website van Innerlijk Vrij. In dit boekje wordt duidelijk welke fabels dat zijn, hoe ze je tegenhouden om jezelf te zijn en wat jezelf zijn nu eigenlijk wel inhoudt. Download het hier.

Een gratis cursus Tantramassage voor thuis. Heb je altijd al eens willen beginnen met het geven of uitwisselen van Tantramassage, maar wil je niet meteen een training gaan volgen? Dan kun je nu een vliegende start maken dankzij deze mini-cursus. Deze staat natuurlijk gewoon hier bij Hartstreling. Download de mini-cursus hier.

En ben je nu het gratis boekje “Stekeltjes van Wijsheid” kwijt? Die heeft gewoon zijn eigen site gekregen, omdat het volledige boekje nu uit is in druk: stekeltjesvanwijsheid.nl

We nodigen je dus uit om op kraamvisite te komen op de website van Innerlijk Vrij. En vergeet niet al die waardevolle cadeautjes in ontvangst te nemen!

Warme groet, Esther

Deel deze pagina op:

gratis