Genieten en ontwikkelen hand in handVraag je je misschien af hoe dat kan? Hoe genieten en ontwikkelen samen kunnen gaan? Zou je misschien graag eens de stap zetten naar een Hartstrelingmassage, maar vind je het nog spannend? Of vraag je af wat dat je nou eigenlijk kan brengen? Laat je inspireren door het verhaal van Ed.

Ed komt sinds begin dit jaar bij me en in die periode heeft hij een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Van in het begin nauwelijks een afspraak durven maken, omdat hij niet wist wat hij kon verwachten en hoe het precies zou lopen, tot nu… Weet je, ik laat het hem zelf vertellen:

 

Controle

“Ik wilde altijd alles onder controle hebben, op alles kunnen anticiperen, volledig voorbereid zijn op elke mogelijke situatie en wending. Het was gewoon onmogelijk om dit te doen en ik werd er onzeker, angstig en negatief van met als resultaat weinig energie en vooral minder vreugdevol in het leven staan.

Voordat dit ernstiger vormen zou gaan aannemen, heb ik ervoor gekozen om een manier te vinden om dingen gewoon te “kunnen ondergaan” zonder erover te oordelen, om dingen los te laten waar ik toch geen invloed op heb en vooral om te weten dat ik ben zoals ik ben, met mijn goede en minder goede kanten. Dat geldt voor iedereen en dat “mag”.”

Acceptatie

“Die manier heb ik uiteindelijk gevonden in de sessies zoals ze bij de Hartstreling worden aangeboden. De combinatie van oefeningen, zelfreflectie en “gewoon zomaar” genieten op een hele pragmatische manier, dus zonder dat het zweverig werd (want dat denkt men vaak bij Tantra), hebben ervoor gezorgd dat ik de controle nu grotendeels los kan laten, kan accepteren hoe en wie ik ben zonder daarover te oordelen en dat ik daardoor veel vrolijker en positiever in het leven sta. Ik merk dat ik ook op een veel minder oordelende manier naar anderen kijk.”

Merkbare verandering

“Na een aantal sessies ben ik veel rustiger in mijn hoofd en veel minder oordelend in diverse situaties (vooral naar mezelf). Ik heb daardoor veel minder frustraties en stress en voel me veel lekkerder in mijn vel.

Voor mij hebben de sessies met oefeningen in loslaten en (zelf)acceptatie goed gewerkt. Daarnaast kun en mag je ook helemaal van de sessies op jouw manier genieten, heerlijk. Esther begeleidt je hier rustig, aandachtig en met alle mogelijk respect in, je voelt je echt helemaal op je gemak bij haar. Ze bewaakt ook dat je je grenzen opzoekt om je te ontwikkelen en niet die grenzen overschrijdt. Echt zo fijn! Ik ga er zeker nog mee door en kan het iedereen aanbevelen.

Mijn verandering is echt zeer goed merkbaar, vooral door mezelf, maar ook door de mensen om mij heen. Ik ben er nog niet helemaal, dus ik ga er voorlopig zeker nog mee door, maar er zijn al een aantal hele mooie stappen gezet.”

Ook voor jou

“Wil je dus rust in je hoofd, het oordelend (en dus vaak negatief) denken over jezelf en anderen verminderen en zaken makkelijker los kunnen laten (minder controle), dan is het zeker aan te bevelen om een vergelijkbaar traject te volgen.”

Ik vind het geweldig om Eds ontwikkeling stap voor stap mee te hebben kunnen maken het afgelopen jaar. En ik ben dankbaar en blij dat ik hem hierbij heb kunnen helpen, en nog verder zal kunnen helpen de komende tijd.

Heb jij ook iets in je leven waar je graag verandering in zou zien? Iets waar je aan zou willen werken binnen de warme, zachte bedding van een Hartstrelingmassage? Kom eens ervaren wat het jou kan brengen, kan betekenen voor jouw leven. Om de drempel zo laag mogelijk te maken voor je, hebben we een mooie kennismakingsaanbieding voor de Hartstrelingmassage Aandacht. Klik hier om de aanbieding te bekijken en je aan te melden.

Liefs,
Esther

Deel deze pagina op:

gratis