Hartstreling Special - Liefdevol, Intens en Stromend

Heb je behoefte aan diepe, vervullende aanraking? Aanraking niet alleen op fysiek, maar ook op energetisch niveau? Even helemaal opladen in liefdevolle aandacht, puur voor jou? Even er helemaal mogen zijn met al je gevoelens en verlangens.

In de Energetic Flow mag je je helemaal overgeven aan de natuurlijke sensualiteit van je lichaam. Mag je de buitenwereld achter je laten en je mee laten voeren in de stromingen van je seksuele energie, je levensenergie. Je laten vervullen van liefde en warmte. In deze sensuele Tantrische massagesessie laad je weer helemaal op, tegelijk vol energie en in diepe innerlijke rust.

Tantrische massage
Tantramassage Basis

Verlang je naar

 • Stromende seksuele energie
 • Vervulling van huidhonger
 • Liefdevolle aandacht
 • Overgave
 • Meer energie in je leven
 • Innerlijke rust
 • Meer leven vanuit flow

Kom je dan laven aan liefdevolle aanrakingen in deze intense Tantrische massagesessie Energetic Flow.

Ik heb je overleefd! Lichaam in volledige controle van jouw handen. Wat lief... Je was warm en je hebt mijn lichaam eer aangedaan en geloof me, ik had er behoefte aan. Dank je wel voor je handen, je warme en lieve handen.
Ik heb niet eerder zulke intimiteit mogen ervaren. Vanuit mijn hart, waar anders? Ik ben blij dat ik er mocht zijn. Je hebt een ziel die een andere ziel met de meest tedervolle handen kan of mag verwarmen. Als we spreken over intimiteit hoop ik je te mogen zeggen dat er geen enkele vrouw in mijn leven is die me zo zacht heeft benaderd.

Wat je kunt verwachten

Na een warme ontvangst in de sfeervolle Hartstreling-ruimte mag je lekker even landen onder het genot van een kopje thee, waarbij we wensen en grenzen bespreken.

Vervolgens neem ik je mee in een meditatie, waar door je meer in je lijf kunt komen, gevolgd door oefeningen om de energie op gang te brengen. Hierna volgt een meditatieve (wederzijdse) aanraking die je helpt om meer in een meditatieve flow te komen. Deze energie en flow nemen we vervolgens mee in de massage, waarin ik je in liefdevolle aandacht meeneem in een sensuele en erotische reis van stromende energie. Een reis waarin je de extase van je lichaam kunt ervaren in de overgave aan je stromende levensenergie.

Je mag er helemaal zijn, je helemaal overgeven aan de liefdevolle, sensuele aanrakingen, in vol contact met je lichaam en je gevoel, zodat je energie gaat stromen en je vervuld wordt van levensgenot. Door de opbouw en de meditatieve sfeer blijft het niet bij de stromende energie in de sessie alleen, maar neem je die overgave en flow mee je dagelijks leven in.

Vervuld, verkwikt en in flow ga je weer naar huis

Hartstrelingmassage

Energetic Flow is een liefdevolle Tantra-massagesessie, zorgvuldig opgebouwd met meditaties, oefeningen en massage vol intense aanrakingen om je seksuele energie op te wekken en te laten stromen. Tijdens bepaalde oefeningen en de massage zijn we ontkleed. Wil je liever niet (volledig) ontkleed zijn, kijk dan eens bij Sensual Play of Tantra voor Jou.

Dank je wel Esther voor het doorgeven van je kracht, energie en liefde. Het was puur!! Ik ben je dankbaar. De massage was voor mij als een kunst. Ik heb genoten.

Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar liefdevol contact en me kunnen overgeven aan aanraking en aan wat er werkelijk is in het moment. Zonder de hinder van allerlei gedachten en oordelen over mezelf.

Dankzij wat ik in Tantra en andere spirituele stromingen heb geleerd en ervaren, kan ik steeds meer in die overgave komen. Dit leidt tot ervaringen van diepe innerlijke rust, intens stromende energie en extase.

Waar ik bijzonder blij en dankbaar om ben, is dat ik bovendien keer op keer heb ervaren hoe ik ook anderen daarin mee kan nemen. Ik vind het geweldig om te voelen wat dat met mensen doet."

Wat je krijgt

Energetic Flow is een intense Hartstreling Special die we nu tijdelijk aanbieden. Dit is wat Energetic Flow je brengt:

 • Stromende energie en een gevoel van flow, die tot weken na de sessie doorwerken
 • Mijn onverdeelde liefde en aandacht
 • Je seksuele energie voelen stromen onder mijn zachte, warme begeleiding
 • Sensueel en erotisch genieten
 • Intense, liefdevolle aanraking

We bieden Energetic Flow in verschillende lengtes aan. In een langere sessie zit niet alleen meer massage, maar ook langere en intensere oefeningen om meer energie te laten stromen.

Hartstrelingmassage Overgave

Verschillende tussen de sessies

We bieden Energetic Flow in verschillende lengtes aan. Een langere sessie bevat niet alleen meer massage, maar ook langere en intensere oefeningen om meer energie te laten stromen en meer (samen) in flow te komen. In de sessie van 3 uur zit naast het elkaar ontmoeten in meditatieve aanraking ook elkaar ontmoeten met alle andere zintuigen.

Een langere sessie is dus niet alleen intenser door de langere duur, maar ook door de intensere oefeningen.

Hoe lang duurt deze heerlijke Tantrische massage ongeveer?

De totale sessie duurt ca. 2 uur, ca. 2,5 uur or ca. 3 uur (dat kies je bij het boeken), maar hou rekening met uitloop. Een sessie kan veel impact hebben, dus ik raad aan om ook in de uren erna geen afspraken of verplichtingen te hebben. Je bent het tenslotte waard om die tijd in jezelf te investeren.

Ik geef de massages op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de middag. De massages van 2 uur kunnen soms ook dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond afgesproken worden.

De bijdrage voor een sessie van 2 uur: € 229.

De bijdrage voor een sessie van 2,5 uur: € 269.

De bijdrage voor een sessie van 3 uur: € 299.

Kennismaking

Wanneer je nog niet eerder een massage bij ons ontvangen hebt, kun je ook gebruik maken van de Energetic Flow kennismakingssessie. Dit is een kortere sessie van ca. 1,5 uur die we voordeliger aanbieden. Hierin zit naast de massage, net als in de andere versies, meditatie en oefeningen.

We kunnen deze sessie voordeliger aanbieden, omdat we het boekingsproces anders laten lopen. Lees dus goed de regels van de kennismakingssessie door.

Klik hier voor meer informatie over de Energetic Flow kennismakingssessie en om deze te boeken

Pakketten

Wil je vaker een Energetic Flow Tantramassage ontvangen, dan is er de mogelijkheid om een pakket van sessies te kopen. Je kunt kiezen uit pakketten van 3 tot 6 sessie. De pakketten geven korting op de sessies. Hoe groter het pakket, hoe hoger de korting. Betaal je het hele pakket ineens vooraf, dan krijg je nog extra korting.

Een pakket is gunstig als je minstens eens in de 3 maanden een sessie wil boeken. De pakketten van 5 of 6 sessies zijn gunstig als je minstens eens in de 2 maanden een sessie wil ontvangen.

Je kunt overgaan tot de aanschaf van een pakket, nadat je minstens een keer een Energetic Flow Tantramassage ervaren hebt. Informatie over prijzen en looptijden krijg je daarom aan het eind van een sessie of kun je via e-mail opvragen als je al een of meer sessies ervaren hebt.

Namasté Esther, wat een fantastische tantrische massagesessie heb ik mogen ontvangen. De zachtheid waarmee in de sessie gewerkt wordt, maakt een grote hoeveelheid positieve energie los die in gang gezet wordt om door het lichaam te stromen. En vervolgens laat het lichaam die stroom circuleren en rondgaan en energie verdelen. Zo natuurlijk mogelijk wordt de sessie gegeven en ontvangen. Zachtheid is de kracht van Esther.

Joop

Veel gestelde vragen

Onderstaande vragen worden ons vaak gesteld, dus geven we er hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Bel of mail ons en we geven je met alle liefde antwoord.