Hartstreling Special - Liefdevol, Intens en Stromend

Heb je behoefte aan diepe, vervullende aanraking? Aanraking niet alleen op fysiek, maar ook op energetisch niveau? Even helemaal opladen in liefdevolle aandacht, puur voor jou? Even er helemaal mogen zijn met al je gevoelens en verlangens.

In de Energetic Flow mag je je helemaal overgeven aan de natuurlijke sensualiteit van je lichaam. Mag je de buitenwereld achter je laten en je mee laten voeren in de stromingen van je seksuele energie, je levensenergie. Je laten vervullen van liefde en warmte. In deze sensuele Tantrische massagesessie laad je weer helemaal op, tegelijk vol energie en in diepe innerlijke rust.

Tantrische massage
Tantramassage Basis

Verlang je naar

 • Stromende seksuele energie
 • Vervulling van huidhonger
 • Liefdevolle aandacht
 • Overgave
 • Meer energie in je leven
 • Innerlijke rust
 • Meer leven vanuit flow

Kom je dan laven aan liefdevolle aanrakingen in deze intense Tantrische massagesessie Energetic Flow.

Ik heb je overleefd! Lichaam in volledige controle van jouw handen. Wat lief... Je was warm en je hebt mijn lichaam eer aangedaan en geloof me, ik had er behoefte aan. Dank je wel voor je handen, je warme en lieve handen.
Ik heb niet eerder zulke intimiteit mogen ervaren. Vanuit mijn hart, waar anders? Ik ben blij dat ik er mocht zijn. Je hebt een ziel die een andere ziel met de meest tedervolle handen kan of mag verwarmen. Als we spreken over intimiteit hoop ik je te mogen zeggen dat er geen enkele vrouw in mijn leven is die me zo zacht heeft benaderd.

Wat je kunt verwachten

Na een warme ontvangst in de sfeervolle Hartstreling-ruimte mag je lekker even landen onder het genot van een kopje thee. Met meditatie, oefeningen en zachte aanrakingen neem ik je in liefdevolle aandacht mee in een sensuele tot erotische reis van stromende energie. Een reis waarin je de extase van je lichaam kunt ervaren in de overgave aan je stromende levensenergie.

Je mag er helemaal zijn, je helemaal overgeven aan de liefdevolle, sensuele aanrakingen, in vol contact met je lichaam en je gevoel, zodat je energie gaat stromen en je vervuld wordt van levensgenot. Door de opbouw en de meditatieve sfeer blijft het niet bij de stromende energie in de sessie alleen, maar neem je die overgave en flow mee je dagelijks leven in.

Vervuld, verkwikt en in flow ga je weer naar huis

Hartstrelingmassage

Energetic Flow is een liefdevolle Tantra-massagesessie, zorgvuldig opgebouwd met meditaties, oefeningen en massage vol intense aanrakingen om je seksuele energie op te wekken en te laten stromen. Tijdens bepaalde oefeningen en de massage zijn we ontkleed. Wil je liever niet (volledig) ontkleed zijn, kijk dan eens bij Sensual Play of Ecstatic Body.

Dank je wel Esther voor het doorgeven van je kracht, energie en liefde. Het was puur!! Ik ben je dankbaar. De massage was voor mij als een kunst. Ik heb genoten.

Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar liefdevol contact en me kunnen overgeven aan aanraking en aan wat er werkelijk is in het moment. Zonder de hinder van allerlei gedachten en oordelen over mezelf.

Dankzij wat ik in Tantra en andere spirituele stromingen heb geleerd en ervaren, kan ik steeds meer in die overgave komen. Dit leidt tot ervaringen van diepe innerlijke rust, intens stromende energie en extase.

Waar ik bijzonder blij en dankbaar om ben, is dat ik bovendien keer op keer heb ervaren hoe ik ook anderen daarin mee kan nemen. Ik vind het geweldig om te voelen wat dat met mensen doet."

Wat je krijgt

Energetic Flow is een intense Hartstreling Special die we nu tijdelijk aanbieden. Dit is wat Energetic Flow je brengt:

 • Stromende energie en een gevoel van flow, die tot weken na de sessie doorwerken
 • Mijn onverdeelde liefde en aandacht
 • Je seksuele energie voelen stromen onder mijn zachte, warme begeleiding
 • Sensueel en erotisch genieten
 • Intense, liefdevolle aanraking
Hartstrelingmassage Overgave

Hoe lang duurt deze heerlijke Tantrische massage ongeveer?

De totale sessie duurt ca. 2 uur of ca. 2,5 uur (dat kies je bij het boeken), maar hou rekening met uitloop. Een sessie kan veel impact hebben, dus ik raad aan om ook in de uren erna geen afspraken of verplichtingen te hebben. Je bent het tenslotte waard om die tijd in jezelf te investeren.

De financiële investering voor Energetic Flow is € 265 voor 2 uur of € 315 voor 2,5 uur.

Namasté Esther, wat een fantastische tantrische massagesessie heb ik mogen ontvangen. De zachtheid waarmee in de sessie gewerkt wordt, maakt een grote hoeveelheid positieve energie los die in gang gezet wordt om door het lichaam te stromen. En vervolgens laat het lichaam die stroom circuleren en rondgaan en energie verdelen. Zo natuurlijk mogelijk wordt de sessie gegeven en ontvangen. Zachtheid is de kracht van Esther.

Joop

Veel gestelde vragen

Onderstaande vragen worden me vaak gesteld, dus geef ik er hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Bel of mail me en ik geef je met alle liefde antwoord.

Mag ik jou ook aanraken?
Je mag me tijdens de massage aanraken vanuit flow en speelsheid, en met respect. We bouwen daar ook naartoe op in de sessie.

Zijn we allebei naakt?
In de Energetic Flow sessie zijn we naakt, om niets de verbinding in de weg te laten staan en elkaar in vrijheid en openheid te ontmoeten. Wil je liever niet (volledig) ontkleed zijn, kijk dan eens bij Sensual Play.

Raak je mijn hele lichaam aan?
In principe masseer ik je hele lichaam, inclusief geslacht. Het geslacht is een belangrijke bron van onze seksuele energie. Daar aanraken en vervolgens die energie verspreiden geeft een versterkt effect op het stromen van je levensenergie. Vooraf zullen we bespreken of er plekken zijn waar je niet wil worden aangeraakt.

Wat als ik opgewonden raak?
Doordat ik je hele lichaam liefdevol en intens aanraak, kun je naast het stromen van seksuele energie ook opwinding ervaren. Die opwinding mag er helemaal zijn. Ik vraag je wel om er niet op te richten, eraan vast te houden of het weg te drukken. Hoe meer je daarin kunt ontspannen, hoe sterker je energie kan stromen.

Is een "hoogtepunt" ook mogelijk?
Ik richt me in deze sessie niet op het geven van een "hoogtepunt" en niet op het voorkomen ervan en vraag jou hetzelfde te doen. In ontspanning en flow spontaan klaarkomen is geen probleem en ik neem dat liefdevol mee in de massage.

Moet ik ervaring hebben met Tantra?
Nee, ervaring met Tantra is niet nodig. Ik begeleid je overal rustig doorheen en ik neem je mee door de sessie. Wat ik je wel wil vragen is om open te staan voor wat je kunt ervaren en wat het je kan brengen.