Regels kennismakingssessie

Omdat we de Energetic Flow kennismakingssessie voor een veel lagere investering aanbieden, zitten er ook een aantal regels aan. Dit zijn:

  • Je kunt alleen gebruik maken van de kennismakingssessie als je nog niet eerder een massagesessie bij ons gehad hebt. Je hoeft dan tenslotte ook niet meer kennis te maken.
  • De kennismakingssessie is alleen te boeken via onderstaand formulier en de daaraan gekoppelde online betaling.
  • Na inzending van onderstaand formulier en betaling, krijg je binnen 2 werkdagen een link waarmee je zelf je sessie in onze agenda kunt inboeken.
  • Alleen als je na bovenstaande stappen geen moment hebt kunnen vinden voor een afspraak in onze agenda, mag je daarover e-mailen en proberen we samen alsnog een geschikt moment te vinden.
  • Mochten we geen geschikt moment kunnen vinden, dan krijg je je geld natuurlijk terug. Je loopt dus geen risico.

We kunnen deze sessie tegen deze lage prijs aanbieden, doordat we er zo min mogelijk werk omheen hoeven doen. Daarom kunnen we je bij onnodig bellen of e-mailen rond de sessie de korting ontzeggen. Geldige redenen om wel vooraf contact op te nemen, zijn twijfels of deze sessie geschikt is door mogelijke lichamelijke of psychische problemen.

We willen dit aanbod graag blijven doen, zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met Tantramassage in het algemeen en de Energetic Flow Tantramassage in het bijzonder. We hopen dan ook dat je mee wil werken aan bovenstaande regels.

Energetic Flow kennismakingssessie in het kort

De Energegic Flow kennismakingssessie is een Tantramassagesessie van ca. 1,5 uur. Hierin wordt je eerst meegenomen in meditatie en oefeningen die je helpen om de massage dieper te ontvangen. Daarna mag je helemaal jezelf zijn en genieten van de weldadige Tantramassage.

De kennismakingssessie heeft dezelfde opbouw als de andere Energetic Flow sessies en is vooral korter. Lees daarom ook goed de pagina van de Energetic Flow Tantramassages.

Normaal zouden we voor een sessie als deze € 175 vragen. Ter kennismaking kun je deze sessie dus eenmalig boeken voor 125 euro.

Vraag en antwoord

Kan ik deze sessie vaker boeken?
Nee. Voor ons is de sessie van 2 uur de basis en is deze sessie alleen voor een eerste kennismaking.

Ik wil weten of het op een bepaald moment kan, voordat ik boek. Kan dat?
Niet als je gebruik wil maken van de aanbiedingsprijs. Voor de aanbieding gelden bovenstaande regels, dus ook de regel van eerst aanmelden en betalen en dan via de link je sessie in onze agenda inplannen.

Is contante betaling ook mogelijk?
Nee.

Welke momenten zijn jullie beschikbaar?
Deze sessie kun je op werkdagen boeken vanaf 13 uur. Natuurlijk afhankelijk van onze beschikbaarheid, maar die zie je vanzelf bij het boeken. Ook in de avonden hebben we soms tijd, maar daar is onze beschikbaarheid wat minder. In de ochtend spreken we niet af.

Aanmelden

Gebruik onderstaande formulier om je aan te melden voor de Energetic Flow kennismakingssessie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Akkoord Algemene voorwaarden*
Nieuwsbrief
Je kunt je op elk moment eenvoudig voor deze e-mails afmelden met de link onderaan elke e-mail.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.