Hartstreling Special - Warm, Zacht en Liefdevol

Heb je behoefte aan even tijd voor jezelf? Even heerlijk opladen te midden van de hectiek en bevreemding van deze tijd? Helemaal tot jezelf komen en weer de rust in jezelf vinden?

In deze Hartstreling Special mag je je helemaal ontspannen in mijn liefdevolle aandacht. Mag je de drukke buitenwereld achter je laten en je mee laten voeren in de extase van je lichaam. Je onderdompelen in warmte en zachtheid. In deze hartverwarmende Tantrische sessie laad je weer helemaal op. Het effect van een vakantie in één middag.

Innerlijke rust
Liefdessessies - Hartstreling

Verlang je naar

 • Diepe ontspanning in het moment
 • Meer ontspanning in je leven
 • Stromende energie
 • Rust in je hoofd
 • Loskomen van gedachten, piekers, twijfels, oordelen
 • Overgave
 • Innerlijke rust

Kom dan landen in je lijf in deze weldadige Tantrische sessie Ecstatic Body.

Esther is in staat om je, met veel liefde, veiligheid en geduld, terug te brengen naar je kern en naar dat waar het in die kern om draait. Een prachtige en zinderende reis waarin je écht ervaart wat de onmetelijke kracht van liefde, compassie en levensenergie kan betekenen voor jouw leven.

Bert

Wat je kunt verwachten

Na een warme ontvangst in de sfeervolle Hartstreling-ruimte mag je lekker even landen onder het genot van een kopje thee. Met meditatie, oefeningen en zachte aanrakingen neem ik je in liefdevolle aandacht mee op een reis naar binnen. Naar waar je de extase van je lichaam kunt ervaren in een subtiele gezamenlijke dans van aanraking en energie.

Je mag er helemaal zijn, helemaal ontspannen zonder verwachtingen of "moeten", zodat je echt kunt gaan voelen en helemaal uit je hoofd bent. Door de opbouw en de meditatieve sfeer blijft het niet bij de ontspanning en extase van de sessie alleen, maar neem je de energie en innerlijke rust mee je dagelijks leven in.

Het effect van een hele vakantie in één middag

Ecstatic Body is een sessie zonder Tantra-massage, maar juist volledig en zorgvuldig opgebouwd met andere heerlijke aanrakingen, meditaties en oefeningen om je te brengen naar diepe ontspanning, overgave en extase. Je kunt dit zowel geheel gekleed als deels naakt ervaren. We zullen aan het begin van de sessie bespreken waar jij je het prettigst bij voelt.

Ik voelde me door Esther helemaal geaccepteerd zoals ik ben, met alle onvolkomenheden die ik aan mijzelf ervaar. Ik kan er nog steeds van nagenieten en kom graag weer terug. Dank!

Jaap

Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar liefdevol contact en me kunnen overgeven aan aanraking en aan wat er werkelijk is in het moment. Zonder de hinder van allerlei gedachten en oordelen over mezelf.

Dankzij wat ik in Tantra en andere spirituele stromingen heb geleerd en ervaren, kan ik steeds meer in die overgave komen. Dit leidt tot ervaringen van diepe innerlijke rust, intens stromende energie en extase.

Waar ik bijzonder blij en dankbaar om ben, is dat ik bovendien keer op keer heb ervaren hoe ik ook anderen daarin mee kan nemen. Ik vind het geweldig om te voelen wat dat met mensen doet."

Wat je krijgt

Ecstatic Body is een hartverwarmende Hartstreling Special die we nu tijdelijk aanbieden. Dit is wat Ecstatic Body je brengt:

 • Ontspanning en innerlijke rust, die tot weken na de sessie doorwerken
 • Mijn onverdeelde liefde en aandacht
 • Heerlijk landen in je lijf onder mijn zachte, warme begeleiding
 • Aanraking in extase
 • Het effect van een vakantie in een middag
Ontspanning

Hoe lang duurt deze mini-vakantie ongeveer?

De totale sessie duurt ca. 3,5 uur, maar hou rekening met uitloop. Een sessie kan veel impact hebben, dus ik raad aan om ook in de uren erna geen afspraken of verplichtingen te hebben. Je bent het tenslotte waard om die tijd in jezelf te investeren.

De financiële investering voor Ecstatic Body is € 425.

Ecstatic Body is een heerlijke sessie met een hele fijne opbouw, een soort reset van de dagelijkse beslommeringen. Stapsgewijs naar jezelf in het nu en uit je hoofd in je lijf, waarbij al het oordelen als vanzelf verdwijnt. Er wordt niets van je verwacht (geen oordeel), dat is zo fijn! Esther begeleidt alle stappen heel rustig en past alles aan zodat het bij jou past.

Ed

Veel gestelde vragen

Onderstaande vragen worden me vaak gesteld, dus geef ik er hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Bel of mail me en ik geef je met alle liefde antwoord.

Mag ik jou ook aanraken?
In deze sessie zijn delen waarin ik jou aanraak en ook delen waarin we elkaar aanraken. Voor de delen waar je mij ook mag aanraken, vraag ik je om dat met respect, ongericht en geïntegreerd te doen. We bouwen daar ook naartoe op in de sessie.

Maakt het uit wat voor kleding ik aanheb?
Het fijnst is het om kleding aan te doen waar je je comfortabel in voelt en waarin je je makkelijk kunt bewegen. Denk bijvoorbeeld aan zachte, soepele stoffen en een broek die niet te strak zit.

Moet ik ervaring hebben met Tantra?
Nee, ervaring met Tantra is niet nodig. Ik begeleid je overal rustig doorheen en ik neem je mee door de sessie. Wat ik je wel wil vragen is om open te staan voor wat je kunt ervaren en wat het je kan brengen.