Deep Relaxation

Heb je een druk leven, een drukke baan, een druk hoofd? Verlang je om af en toe even dat moment voor jezelf te nemen? Even helemaal tot jezelf te komen en weer de rust te vinden in jezelf?

Kom dan heerlijk ontspannen in de weldadige Tantrische sessie Deep Relaxation. In alle rust en warmte ontvang ik je met een lekker kopje thee. Met alle aandacht voor jou.

In deze liefdevolle sessie kom je helemaal tot rust. Mag je het leven van alledag even achter je laten. Lekker in je lijf landen, zodat je weer opgeladen verder kunt.

Heb je wel eens last van...

 • In je hoofd zitten
 • Piekeren
 • Oordelende gedachten
 • Behoefte aan controle
 • Hoge werkdruk
 • Stress
Stress

En wil je daarvoor in de plaats...

 • Diepere ontspanning
 • Rust in je hoofd
 • Een gevoel van (zelf)acceptatie
 • Makkelijker dingen los kunnen laten
 • Innerlijke rust
 • Een relaxter en gelukkiger leven
Innerlijke rust

Dan is dit de sessie voor jou.

“Na een aantal sessies ben ik veel rustiger in mijn hoofd en veel minder oordelend in diverse situaties (vooral naar mezelf). Ik heb daardoor veel minder frustraties en stress en voel me veel lekkerder in mijn vel." - Ed

Wat je kunt verwachten

Na een warme ontvangst in de sfeervolle Hartstreling-ruimte mag je lekker even landen onder het genot van een kopje thee. Met meditatie, oefeningen en liefdevolle, aandachtige aanraking breng ik je naar een staat van diepe ontspanning en innerlijke rust.

Je mag er helemaal zijn, helemaal ontspannen zonder verwachtingen of "moeten", zodat je echt kunt gaan voelen en helemaal uit je hoofd bent. Door de opbouw en de meditatieve sfeer blijft het niet bij de ontspanning van de sessie alleen, maar neem je de ervaring en de rust mee je dagelijks leven in.

Zo kun je er weer tegenaan en zul je ook in je verdere leven meer rust en ontspanning gaan ervaren. Ook op de drukke momenten.

Profielfoto Esther

"Ik ben Esther, mede-oprichter en -eigenaar van Hartstreling. Jarenlang heb ik geworsteld met eindeloze piekergedachten, zorgen en twijfels. Ik leefde meer in mijn hoofd dan in de fysieke werkelijkheid. Door wat ik in Tantra en andere spirituele stromingen heb geleerd en ervaren, heb ik stukje bij beetje steeds meer innerlijke rust weten te creëren voor mezelf. Kan ik steeds meer in de realiteit van het nu leven, al die gedachten loslaten aan wat er zou kunnen zijn en handelen vanuit mijn innerlijk.

Waar ik bijzonder blij en dankbaar om ben, is dat ik niet alleen geleerd heb hoe ik dat zelf kan doen, maar dat ik ook effectieve manieren heb ontdekt en ontwikkeld om anderen daarin mee te nemen. Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel dat mensen brengt."

Voor wie is het?

Deze sessie is niet voor iedereen. Met alle liefde neem ik je mee naar die ontspanning en innerlijke rust die je zoekt, maar... als je niet écht de rust en ruimte neemt voor een sessie, kan ik je niet helpen.

Deze sessie is voor jou, als je op zoek bent naar ontspanning in een druk leven en als je het jezelf gunt om echt dat moment voor jezelf te nemen.

Bloemenrand

Praktische informatie

Deze sessie duurt ca. 2 uur, maar houd rekening met wat uitloop. Beter nog is het om ruim de tijd te nemen, zodat de sessie nog na kan werken en je de rust en ontspanning makkelijker mee kunt nemen je dagelijks leven in. Ik neem dan ook rustig de tijd voor je (zonder dat je bij hoeft te betalen).

De investering voor een losse sessie is € 275.

Ben je Hartstreling VIP-lid? Dan krijg je korting en is dit je investering:

Brons: € 247
Zilver: € 233
Goud: € 220

Je kunt ook bellen voor een afspraak op: 06-10996723

Buddha

Wil je regelmatig even dit moment voor jezelf, dan is een abonnement ook mogelijk. Hieronder heb ik de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Even tot rust
697
Handig als je af en toe wil komen
3 sessies
1 jaar geldig
Even helemaal tot rust komen
+ Brons lidmaatschap t.w.v. € 60
Totale waarde: € 885
Totale korting: € 188 (21%)
Aanschaffen
Super relaxt-pakket
1927
Ideaal om relaxt je jaar door te gaan
10 sessies
1 jaar geldig
Maandelijkse mini-vakantie
+ Goud lidmaatschap t.w.v. € 240
Totale waarde: € 2990
Totale korting: € 1063 (35%)
Aanschaffen

Veelgestelde vragen

Onderstaande vragen worden me vaak gesteld, dus geef ik er hier vast antwoord op. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt? Bel of mail me en ik geef je met alle liefde antwoord.

Moet ik ervaring hebben met mediteren?

Nee, ervaring met meditatie is niet nodig. Ik begeleid je overal rustig doorheen en ik neem je mee door de sessie. Wat ik je wel wil vragen is om open te staan voor meditatie en wat het je kan brengen.

Maakt het uit wat voor kleding ik aanheb?

Het fijnst is het om kleding aan te doen waar je je comfortabel in voelt en waarin je je makkelijk kunt bewegen. Denk bijvoorbeeld aan zachte, soepele stoffen en een broek die niet te strak zit.