Je makkelijker overgeven in een Tantra-massage? 4 tips

Overgave

Zou je je het liefst helemaal kunnen overgeven, als je een Tantra-massage ontvangt? De wereld om je heen even helemaal loslaten? Je gevoel van controle even loslaten en je overgeven aan wat er in je gebeurt?
Veel mensen verlangen naar die overgave. Het is vaak dan ook best een uitdaging om te bereiken. Deze tips gaan je helpen om je over te geven en een diepere ervaring te beleven.

7 Tantra-tips voor rust in je hoofd

Ken je dat? Van die momenten dat je eindeloos druk in je hoofd bent? Dat je hoofd vol gedachten zit? Je wil ontspannen, je hoofd leegmaken en tot rust komen, maar hoe doe je dat nou? Hoe vind je de rust in je hoofd waar je zo naar verlangt?

Beginnen met Tantramassage in 6 stappen

Beginnen met Tantramassage in 6 stappen

Zelf iemand een Tantramassage geven, heb je daar wel eens aan gedacht? Wil je eigenlijk je partner of vriend(in) wel eens verwennen met een heerlijke Tantramassage, maar weet je niet goed hoe? Denk je misschien dat je niet kunt masseren of ben je bang dat de ander het niet fijn zal vinden wat je doet?
Hier vind je in 6 stappen hoe je begint met zelf die massage te geven.

De Tantrische verwarring

Er leeft best het een en ander aan verwarring rond Tantra. Over wat het nou is, wat je kunt verwachten in workshops of sessies, en wat niet. Misschien herken je dat wel. Wat is nou die seksuele energie, waar iedereen het over heeft? Hoe zit het met Tantra en seks? Tantra is lekker genieten toch, altijd?
Hieronder licht ik de belangrijkste verwarringen eruit om ze wat helderder voor je te maken.

Terugblik op 5 jaar Hartstrelingmassage

Waarom ik het zo fantastisch vind om Hartstrelingmassages te geven? De belangrijkste reden is omdat ik zie wat het mensen brengt. Elke keer opnieuw. Wat het voor mensen verandert in hun dagelijks leven.
Laat me je meenemen langs memory lane. Dan krijg je een kijkje in waarin ik mensen heb mogen zien groeien.

De top 5 veel gestelde vragen over Tantramassage

Leven er bij jou ook zoveel vragen in je zoektocht naar een passende Tantramassage?
In de ruim vijf jaar dat ik Tantramassages geef, heb ik al heel wat vragen langs zien komen. Veel verschillende, en veel vergelijkbare. Daarom nu de vijf meest gestelde vragen en de antwoorden die ik daarop geef.